Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 500 m² bez realitkyŘehenice - Babice u Řehenic, Středočeský kraj

Řehenice - Babice u Řehenic, Středočeský kraj
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji novostavbu 4+kk rohového rodinného domu (cca 120 m2) s terasou a zahradou 440m2 v obci Babice-Dařbož u Řehenic, nedaleko Prahy a Benešova.

V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyní a jídelnou v zimní zahradě, WC a technická místnost. Z obývacího pokoje je vchod na terasu a zahradu. V přízemí je položená dlažba. Schody jsou obloženy dřevem, v prvním patře je laminátová podlaha. V prvním patře se nachází koupelna s vanou, ložnice a 2 dětské pokoje. Vstup do podkroví je zajištěn skládacími schody, podkroví vytváří další velký prostor vhodný pro vybudování dalšího velkého pokoje. Venkovní okapy a parapety, nejsou na obrázku, ale na baráčku jsou již hotové a v ceně zahrnuté.

Dům disponuje elektrickým kotlem a elektrickým bojlerem. Podlahové topení v přízemí a v koupelně v 1. patře. Brána uzpůsobena pro 2 auta.

Dům je před kolaudací. Obec Babice se nachází v klidném, čistém a minimálně narušeném životním prostředí ohraničeném lesem a rybníkem. Dobrá dostupnost směr Praha a Benešov autem i autobusem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477261
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha500
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.