Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 300 m² bez realitkyPanská zahrada, Všenory - Všenory, Středočeský kraj

Rezervováno
Panská zahrada, Všenory - Všenory, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce105 000 Kč


Pronajmu stylově zařízený a vybavený dům se vzrostlou zahradou ve Všenorech u Prahy. Dům se nachází na krásném místě s úchvatným výhledem na louku s koňmi a brdský hřeben, poblíže řeky Berounky a vlakového nádraží Všenory ( trasa Praha Beroun - vlak je zde slyšet).

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj 55m2 propojený s kuchyňí 13m2 se vstupem na krytou terasu s posezením, koupelna se záchodem a sprchovým koutem, pracovna 12m2 se vstupem do zahrady, předsíň 6m2, špajz, technická místnost a garáž. V 1. patře jsou 4 pokoje ( 30,30,20,20m2), 2 pokoje mají šatnu, prostorná hala, koupelna s vanou a bidetem.

V přízemí jsou velká kachlová kamna s výhřevnou litinovou vložkou. Před domem parkovací místo pro 4 auta. Na zahradě je zahradní chatka na sekačku, gril, nářadí a dřevo. Dům má vlastní studnu a úpravnu vody a čističku.

Snadná dostupnost do Prahy autem 20 min. i vlakem ( 18 min. Smíchovské nádraží, 27min. Hlavní nádraží). V blízkosti kulturního příjemného města Dobřichovice - 4km, kde je veškerá občanská vybavenost ( školy, školky, lékárna, Billa, Lídl, kavárny, vinárny, gymnastická hala, jógové centrum,bazén, cyklostezky.....) Krásné okolí v srdci Brdských hřebenů, možnost koupání v řece Berounce. Sportovní i kulturní vyžití.

Dům je k nastěhování od 15.2. 2019.

Stylish and fully equipped house with mature garden for rent. The house is situated in beautiful surroundings near river Berounka with views of Brdy hills and overlooking field with horses.

Downstairs is large open plan living area; the living room 55m2 connected with kitchen 12m2 through which is a doorway out to the terrace. A bathroom with toilet and shower, smaller room 12m2 with entrance to the garden and can be used as an office, hall 6m2, pantry, utility room and garage. Upstairs are 4 rooms (30, 30, 20, 20m2), 2 rooms have dressing rooms, large hall and bathroom with bath and bidet.

Downstairs is a beautiful tiled fire place. In front of the house are 4 parking spaces. In the garden is a shed which is used for lawn mower, barbecue, tools and wood. The house has its own well, water sewage system and water filtering system.

The location is close to Prague. By car 20 min. as well as by the train (18 min. to Smíchovské nádraží, 27 min. to Hlavní nádraží). Near by is cultural town Dobrichovice - 4km, where are all necessary amenities (schools, preschool, pharmacy, Billa, Lidl, cafés, wine bars, gym, yoga center, swimming pool, cycle paths). The location gives lots of opportunities for outdoor activities: swimming in the near river, hiking in the forest, cycling and so on. The house will be available from 15.2.2019

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477272
Dispozice6+1
Dostupné od15. 2. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha300
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.