Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyKrátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Krátká, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 800 Kč


Nabízím Vám k pronájmu slunný a prostorný byt 2+1 s lodžií v OV, o užitné ploše 51,5 m2, v lokalitě Milovice – Boží Dar, v ulici Krátká, okr. Nymburk.

Byt se nachází ve 2.NP čtyřpatrového domu, který je po celkové rekonstrukci z r.2009. Dodávka tepla a teplé vody je řešena domovní kotelnou. V bytě jsou plovoucí podlahy, nová kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, digestoří a horkovzdušnou troubou. V koupelně je vana, toaleta je odděleně. Internet a data O2 nebo Online. K dispozici TV rozvod s domovní anténou. K bytu náleží velký sklep (12m2) společný pro dva byty, lze využívat kočárkárnu a kolárnu. Dům je zateplený s nízkými náklady na bydlení (PENB „C“). Nachází se v klidné lokalitě, plné zeleně, s výbornou dostupností do Prahy (vlak, PID, bus, D11). Zastávka autobusu přímo u domu. Celý areál je oplocený, v areálu k dispozici čisté dětské hřiště. Parkování přímo před vchodem. Ihned k nastěhování.

We offer to rent a sunny and spacious flat 2 + 1 with loggia in a private ownership, with a usable area of 51,5 sqm, in the area Milovice - Boží Dar, in the street Krátká, okr. Nymburk.

The apartment is located in the 2nd floor of a four-storey house, which is after complete reconstruction of 2009. Supply of heat and hot water is solved by the domestic boiler room. The apartment has floating floors, a new kitchen with ceramic hob, hood and hot-air oven, dishwasher. The bathroom has a bathtub, the toilet is separate. Internet and O2 data or Online. Available TV distribution with home antenna. The apartment has a large cellar (12m2) common for two apartments, a carriage and a bicycle store. The house is insulated with low housing costs (PENB "C"). It is situated in a quiet location, full of greenery, with excellent access to Prague (train, PID, bus, D11). Bus stop right by the house. The whole area is fenced, a clean playground is available in the complex. Parking right in front of the entrance. Immediately to move in.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477279
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha51
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.