Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 2275 m² bez realitky14618, Borovany - Radostice u Trocnova, Jihočeský kraj

14618, Borovany - Radostice u Trocnova, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům u Slunce - malebný uzavřený jihočeský statek (selské baroko) po nákladné rekonstrukci v srdci obce Radostice s vynikající dostupností do Českých Budějovic (13 km autem, 17 min vlakem). K domu náleží velká zahrada s bazénem a vzrostlými stromy s nádherným výhledem do kraje - z terasy před domem nebo z bazénu můžete pozorovat západy Slunce a poslouchat zpěv ptáků.

Hlavní devízou statku je snadná dostupnost do ČB, pocit naprostého soukromí, dechberoucí výhled a luxusní řešení interiéru.

Obytná budova (140 m2) má nový krov, novou střechu z pálené tašky Tondach (2016), půda je obytná, okna Velux, zateplení Rockwool (2017). V domě je podlahové topení a bojler ( zdroj - nová kamna na tuhá paliva s výměníkem nebo elektrický kotel). Komín nový (2015). Na podlahy v přízemí byly použity luxusní italské dlažby. Podlaha na půdě je z modřínových masivních prken a obklad je také modřínový. Prostor je esteticky čistý a voní dřevem.

Okna v přízemí původní špaletová a dřevěné okno Oknotherm. Vstupní dveře 2x prosklené Oknotherm. Vše provedeno s maximální precizností - dům byl zamýšlen jako nemovitost ke stálému bydlení pro rodinu majitele.

Na pozemku jsou další budovy - garáž s dílnou, vejminek (vhodný do budoucna jako garáž), malá stáj. Tyto budovy jsou k rekonstrukci.

Obec je obývaná starousedlíky, je zde absolutně bezpečno. Okolí - procházky do trocnovského areálu, projížďky na koních, 30 min do Českého Krumlova, 15 minut Třeboň, 8 minut do Římova (koupání v řece, poutní místo), 3 min do Borovan (škola, školka, Penny, Trefa, restaurace, kavárna, knihovna, klášter, Borůvkobraní, keramická dílna, velký veřejný venkovní bazén s biotopem).

Zastávka autobusu hned u domu, zastávka vlaku 5 minut pěšky, ráno a odpoledne jezdí 1x za hodinu do ČB nebo do Gmundu.

Dům oplývá nesmírně příjemnou atmosférou, život v zeleni a v přírodě se všemi výhodami civilizace.

Dům: přízemí - předsíň, velká obytná kuchyň, ložnice a dětský pokoj/pracovna, velká koupelna

podkroví - není děleno na místnosti - 70 m2

Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477340
Dispozice7+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha2 275
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.