Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Jaselská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena7 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 079 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ideálně dispozičně řešený 3+kk byt v secesním domě v zachovalém stavu s výhledem do krásného rozsáhlého zeleného vnitrobloku a do hezké ulice lemované stromy. V bytě jsou vysoké stropy, velká původní špaletová okna, původní dveře s leptanými skly, parkety a v jednom pokoji (ložnici) plovoucí podlaha. V jednom z pokojů (v tom větším) je vestavěné patro. Menší ložnice je orientovaná na sever do klidného vnitrobloku, obývák s kuchyní a druhý pokoj (ložnice s patrem a s pracovnou) jsou na jih do ulice ( do Jaselské a do Mařákovy). I když byt je ve 3np. je velice světlý, protože do něj jde světlo celý den skrze Mařákovou. Byt má bezpečnostní dveře. Metro Hradčanská (linie A) 2 minuty pěšky. Hrad a Letná 10 minut pěšky. Stromovka 10 minut pěšky. Staromestské namesti 30 minut pěšky. Obchody, restaurace, kavárny a hospůdky v blízkosti - jedná se o velmi živou část Bubenče s mnohými restauracemi, kavárnami, a se všemi obchody, které člověk může potřebovat (papírnictví, železářství, barvy laky, čistírna, rámování, drogerie, lékárna, atd). Velmi příjemné k bydlení i k pronajímání. Topení - ůsporné wawky. Plynový sporák. V domě momentálně není výtah, ale jeho výstavba spolu s opravou fasády a vnitřku nastane na začátku roku 2020. V rámci opravy jsou dočasně zvýšené měsíční poplatky na 6.300 Kč (fond oprav, voda, elektřina v domě, atd) Byt je naprosto v pořádku a můžete se ihned nastěhovat či ihned pronajímat, nicméně podle moderního standartu by bylo vhodné byt zrekonstruovat. Odhad celkové rekonstrukce činí 500.000 Kč. Pro této rekonstrukci, výstavbě výtahu a nového pláště na domě budete mi exkluzivní byt v jedné nejexkluzivnějších čtvrtí v Praze. Praha 6 je nejzelenější část Prahy, vhodná pro rodiny, pejskaře, fanatiky joggingu, i mladé kavárníky, vegany a hipstery. Kdybych nemusela prodávat, neprodávala bych. Realitní kanceláře: nevolat! P.S: Katastrálně byt má velikost 63m2, ale v reálu je jeho podlahová plocha 66m2 a komerční plocha (bez nenosných zdí) 79 mq. Je to opravdu vzdušný byt.

Beautiful sunny, quiet flat in Art Nouveau style, 10 mins walk from the Castle and 2 mins from metro Hradcanska in the greenest and most exclusive residential part of Prague. Surrounded by parks with trees in almost every street. Two bedrooms - one facing south, overlooking a tree-lined street, one facing north and overlooking a quiet courtyard with trees . Kitchen and living room are also south facing. Original doors with Art Nouveau decorative glass panes, Mucha style. Most of what you need is within 5 mins walk (all the stores, pub, cafes, park, restaurants, ...) Living room and main bedroom are spacious, the views are pretty, and the location fantastic. Perfect for living and rental too. Ideal if you have pets (so many parks to choose from!), a family or are a young couple (or a singleton) who want to live in a quiet residential part of town and yet be within minutes to the busy tourist center. There is no escalator in the building but its construction is set alongside total building make-over at the beginning of 2020. The flat is completely liveable as it is, and rentable too, but for modern standards of living, you may want to refurbish. Estimate: another 500.000 Kč. After a total makeover and a new coat for the building, you will have an exclusive apartment in one of the most desirable neighbourhoods in Prague (if not the most desirable. Prague 1 is full of tourists, it is unliveable ... ) If I didn't have to sell and move elsewhere, I wouldn't. P.S. Officially, the flatś floor area is 63m2 but in reality, it is 66m3 excluding the walls, or 79m2 if you took the internal walls down! calculated by an architect.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477519
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.