Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 5+1 • 169 m² bez realitkyJanov - Janov u Krnova, Moravskoslezský kraj

Janov - Janov u Krnova, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi samostatně stojící rodinný dům - rekreační chalupu 5+1: předsíň (3 x 3), kuchyně (3,50 x 5,20), dětský pokoj (4,50 x 3,20), obývací pokoj (3,80 x 5,80), ložnice (4,30 x 5,80) , koupelna (2,10 x 3,60), WC (1 x 2,15), místnost na skladování dřeva (2,40 x 5) v obci Janov, okres Bruntál, v podmanivém podhůří Jeseníků. K domu se smíšeným obvodovým a vnitřním cihlovým zdivem o výměře 169 m2 náleží pozemek 475 m2 s udržovanou zahradou s okrasnými keři a ovocnými stromy. Na pozemku se nachází studna a garáž pro osobní automobil (4,50 x 8,95=40,28 m2). Dům se sedlovou střechou s eternitovými šablonami a klempířskými prvky z pozinkovaného plechu je částečně podsklepen a nachází se zde rozlehlý půdní prostor nad celou chalupou, ve které je možno vybudovat velkou bytovou jednotku. Dům je napojen na vlastní studnu a veřejný vodovod, odpad sveden do jímky. Vytápění domu je lokální krbovými kamny s teplovodním výměníkem na ohřev teplé vody a vyvložkovaným komínem, která jsou napojena na ústřední topení s měděnými rozvody v celém domě. Elektiřina 220V, 380V a noční proud, TV satelit. Ohřev vody je možný i přes el. kombinovaný bojler. Celoroční příjezd k domu je po zpevněné místní komunikaci.

Za dobu své cca 120 let staré existence prošel dům několika rekonstrukcemi, jejíchž předmětem byla rekonstrukce střechy a štítů, nová elektroinstalace světelná i motorová, vnitřní omítky, rozvody vody a vytápění, nová eurookna, výměna vadných trámů aj. Dveře byly rekonstruovány v dřevěném provedení, rekonstruována byla také koupelna, WC a kuchyně. Poslední modernizace se uskutečnila v roce 2015, kdy byla dokončena rekonstrukce vnitřních omítek.

V blízkosti se nachází lyžařská sjezdovka směrem na Zlaté Hory (3,5 km), nebo přímo ve Zlatých horách (11 km), rašeliniště Rejvíz, vyhlídková věž Biskupská kupa,cyklostezky (i do polského příhraničního města Prudnik), možnost pěší turistiky a houbaření aj.

Centrum obce s úřadem a poštou je v docházkové vzdálenosti. Další občanská vybavenost - škola, mateřská škola, zdravotnická zařízení pro děti i dospělé, nákupní středisko, restaurace a pod. (3 km). Dopravní obsluha v obci je zajišťována autobusy, vlakové nádraží cca 4,5 km.

Cena částečně vybaveného domu 1 500 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477598
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha169
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.