Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyPláně - Pláně u Plas, Plzeňský kraj

Pláně - Pláně u Plas, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 250 Kč


Pronajmu byt o velikosti 3+1 uprostřed nádherné přírody v klidném prostředí s balkonem a garáží, který se nachází ve 2.patře panelového domu v Pláních u Plas. Byt je tvořen 3 pokoji se samostatnými vstupy z předsíně, kuchyní, předsíní, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou.

K bytu náleží také sklepní kóje.Byt je zařízený.V kuchyni je kuchyňská linka s troubou se sklokeramickou deskou,novou lednicí,jedálním stolem a 3 židlemi.V ložnici je postel se skřiní a komodou.Obývací pokoj obsahuje obývací stenu,rozkládací pohovku se dvěma kreslami a stůl.Věškerý nábytek je nový,krátkodobo používaný.Třetí izba dříve sloužila jak dětský pokoj,tá ostane prázdna,její využití zůstane na nájemci.

V bytě je zaveden internet.Byt je bez plynu,elektřina se v případě zájmu převádí na nájemce,pokud bude chtít.

Nájem pro jednu osobu činí 9.000 + 1.000 záloha na elektřinu + 250 platba za kotelnu.V prípade,že nájemce převede elektrinu u ČEZu na sebe,celková platba za byt činí pouze 9.250.V této sumě je už záloha za vodu pro jednu osobu.V případe bydlení více osob se platí záloha za vodu za každou další osobu ve výši 500 korun.

Kauce se neplatí,pri předání bytu se zaplatí jeden nájem dopredu,další platby pak převodem v určený den v měsíci na učet majitele.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477647
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.