Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 250 m² bez realitkyOvocná, Praha - Ruzyně

Ovocná, Praha - RuzyněČástečně vybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný rodinný dům na Praze 6 s prostornou zahradou vybavenou pro děti (trampolína, pískoviště a houpačky). Dům se nachází blízko Bílé hory v klidné a tiché ulici plné zeleně nedaleko obory Hvězda. Dům je podsklepen, dispozičně řešen jako 5+kk, slunný, nová kuchyňská linka se spotřebiči, nové podlahy a dlažby v přízemí, nová výmalba sklepních prostor a přízemí. V přízemí se nachází předsíň, hala, WC, šatna, obývací pokoj s kuchyňským koutem a špíz. V podkroví jsou 4 prostorné místnosti (každá cca 20m2), šatna, dvě koupelny a WC. V pokojích je laminátová podlaha, kuchyně, koupelny, sklepy a šatny dlažba. Garáž je uzamykatelná a vhodná pro jedno auto a uskladnění věcí. Prostorná zahrada s terasou přístupnou z obývacího pokoje s připravenými záhonky a nově vysazenými stromy. Rodinný dům je ideální pro rodiny s dětmi, které chtějí klid a zároveň chtějí bydlet v dobré lokalitě s plnou občanskou vybaveností (600m tram). Nutné vidět:) Volné od 1.9.2017. Nájemné 40.000Kč/měsíc plus poplatky 6000Kč/měsíc (elektřina, svoz odpadu). Vratná kauce jeden měsíční nájem. Elektřina bude přepsána na nájemce.

We offer a villa for rent located in Prague 6 near Bílá hora in a quiet street full of greenery. The house consists of a corridor, hallway, living room with a kitchen, 2 storage rooms, toilet and in the first floor there are 4 spacious rooms (each 20m2), changing room, 2 bathrooms, toilet. The house is very sunny. It has a new kitchen with appliances, new floors in ground floor, newly painted cellar and ground floor. Furthermore it has a large garden with a terrace, trees, seedbed etc.A garage available. A necessity to see. Free from 1st of September 2017. Deposit one month rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477707
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha250
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.