Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 39 m² bez realitkyFügnerova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Fügnerova, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce9 999 Kč


Nabízím k podnájmu družstvení byt v původním stavu s novými plastovými okny na místě s veškerou občanskou vybaveností a infrastrukturou v docházkové vzdálenosti (škola, školka, obchody, restaurace, policie ČR, nádraží, zastávka trolejbusu atd.). Byt se skládá z předsíně, koupelny s WC, prostorné kuchyně s kuch. linkou s ledničkou a s plynovým sporákem a obývacího pokoje. Na podlahách je lino, koberec nebo dlažba, půdorys bytu je ve fotogalerii. Každá místnost má okno, tudíž je celý byt pěkně svetlý - orientace je do dvora, na který mají přístup pouze obyvatelé domu. Parkování přímo před vchodem do domu.

Nájemné a zálohy na služby zahrnující vodu, topení atd. hradí podnájemce vždy nejpozději do 20. dne předcházejícího měsíce (tedy předem na měsíc následující). Podnájemce dále měsíčně hradí zálohu na elektřinu 800 Kč a plyn 200 Kč. Topení je ústřední. Vratná jistina (kauce) ve výši 10.000 Kč se hradí nejpozději při podpisu podnájemní smlouvy spolu s prvním měsíční platbou nájmu a záloh na služby.

Modelový příklad při obsazení bytu jednou osobou: 3000 nájem + 3000 záloha voda, topení atd. + 800 elektřina + 200 plyn = 7000,- Kč/měs

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477724
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.