Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyPod Zámečkem, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký kraj

Pod Zámečkem, Hradec Králové - Třebeš, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný byt 2+kk, 70m2, se zimní zahradou, balkónem/terasou, v ulici Pod Zámečkem 280, Hradec Králové. Byt se nachází v cihlovém domě, jádro bytu je zděné. Vynikající lokalita, klidná část pod Novým Hradcem. V okolí dostatek zeleně. Perfektní dopravní obsluha MHD, bezproblémové a bezpečné parkování u domu. Občanská vybavenost na vysoké úrovni vše v docházkové vzdálenosti 5-10 min.

Byt je po kompletní rekonstrukci: nová elektrika, plastová okna, nová koupelna, nové WC, nová kuchyň - plně vybavená (mikrovlná trouba, horkovzdušná trouba, varná deska, digestoř, lednice, mrazák, kuchyň vyrobena na míru, mnoho úložného prostoru). Nová zimní zahrada, kompletně nový balkón. Vestavěné skříně v chodbě. Byt je částečně vybaven viz fotografie. Možnost poskytnou nějaké nové vybavení/nábytek, po osobní domluvě. Na celém domě právě proběhla kompletní rekonstrukce (k 30.7.2017), zateplení, rekonstrukce všech vchodových dveří, schránek, oprava a rozšíření balkónů. K bytu náleží prostorný uzamykatelný sklep. V domě je kolárna. Vhodné ideálně pro pár, popř. pro studenty (max. 3 osoby.). Byt je určen pro nekuřáky, bez domácích mazlíčků.

Uvedené výše záloh (vodné, stočné, fond oprav, služby domu, elektrika aj.) jsou za předpokladu dvou osob. Topení je dálkové. 2800,-Kč jsou zálohy domu, předpoklad el. energie 700,-Kč (z vlastní zkušenosti mají 2 osoby ještě lehký přeplatek)

K nastěhování možné ihned.

Inzerát zveřejněn 1.8.2017

K jakýmkoliv dotazů jsem plně k dispozici.

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477726
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.