Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 470 m² bez realitkyMořina - Trněný Újezd, Středočeský kraj

Mořina - Trněný Újezd, Středočeský krajVybaveno
Cena11 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 650 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prvorepublikový obytný dům (zastavěná plocha cca 190 m2) s hospodářským stavením (280 m2) z roku 1937, dvorem (500 m2) a rozlehlou zahradou (1430 m2). Nachází se na okraji obce Trněný Újezd 10 kilometrů jihozápadně od Prahy. Nejbližší stanice metra Luka necelých 20 minut a dálnice D5 je vzdálená autem 10 minut jízdy.

Obytný dům zahrnuje 6 pokojů (ložnic), verandu, předsíň, kuchyň, koupelnu a záchod. Okna obytných místností jsou situována na východ, jih a západ. Obytná plocha je kompletně podsklepená. Půdní prostory jsou neobývané, ale s možností přestavět je na další obytné prostory. Hospodářské stavení se skládá ze stodoly, garáže, prádelny, kolny a chlíva. Dům je vhodný pro podnikání či pro velké vícegenerační rodiny.

Do domu je zavedena elektřina, plyn, veřejný vodovod a kanalizace. Dům má ale i vlastní zdroj vody. Vybavení domu je převážně z let 1937 až 1960. Lokalita se nachází na hranici CHKO Český kras. Je vhodná pro cyklistiku a turistiku (hrad Karlštejn 6 km, lom Velká Amerika 4 km). Ve vedlejší vesnici Vysoký Újezd se nachází také Albatross Golf Resort.

Pokud budete mít jakékoli dotazy či zájem o prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. V případě rychlého a vstřícného jednání je možná sleva.

We are offering a homestead (190 m2 living part, 280 m2 outbuldings) built in 1937 with a courtyard (500 m2) and a large garden(1430 m2). It is situated on the periphery of the village Trněný Újezd, 10 kilometers southwest from the capital city of Czech Republic Prague. Highway D5 is distant 10 minutes and Vaclav Havel Airport Prague is 20 minutes by car.

The living part of the homestead includes 6 bedrooms, porch, hallway, kitchen and bathroom with separate toilet. The roof space are uninhabited but with possibility of rebuilding into another rooms. The outbulding includes barn, garage, laundry, workroom and pig shed. The house is suitable for business or large families.

The homestead has electricity, gas, tap water and drainage. Also the house has its own resource of water. Equipment of the house is mostly from years 1937-1960. The locality is situated on the borders of protected landscape area Český kras and it is suitaible for cycling and turism (for example: castle Karlštejn is 6 kilometres from the homestead).

If you have any questions please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477813
Dispozice6+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha470
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.