Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 286 m² bez realitkyTrpín - Trpín, Pardubický kraj

Trpín - Trpín, Pardubický kraj
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Okres Svitavy, Trpín, dvoupatrový RD uprostřed obce, s garáží, sklepem, zahradou, pozemek 546m2, po

částečné rekonstrukci domu, elektřiny, oprava střechy, odvlhčení nové WC, koupelna- voda, odpady

V malebné obci Trpín nabízím k prodeji rodinný dům 6+1 s vlastní zahradou, garáží, kůlnou a příjezdovou cestou. Dvoupatrový rodinný dům se skladá ze starší levé části vytápěné vafkami, kde se v přízemí nachází 2 místnosti po 12m2 a 15 m2, předsíň, komora, pod schody do prvního patra bývalá koupelna. V prvním patře najdeme vedle podesty ložnici o rozměrech 16 m2.

Pravá strana budovy je jednopatrová, vytápěná topením, její součástí je nově zrekonstruovaná koupelna (13m2) s vanou a sprchovým koutem, oddělené WC a 2 místnosti o rozměrech 15m2 a 12m2. Kuchyň je v původním stavu, k ní přiléhá spižírna. Součástí budovy je prostorná garáž (5,3m x 3,8m, celkem 20m2) a WC. V části domu jsou předělány elektrické rozvody, voda, odpady. Část budovy je podříznutá- odvlhčená. Nemovitost nabízí možnost zřízení nových místností včetně půdní vestavby cca 102m2. Pod nemovitostí se nachází sklepní prostor. Součástí nemovitosti je oplocená zahrada před domem, příjezd z prava domu na oplocený pozemek. Na nemovitosti byla zahájená rekonstrukce, včetně opravené střechy a z části nové rýny. Obec Trpín je vzálená 5km od Obce Olešnice, 3 km pěšky od lyžařského vleku (v Olešnici). V Obci je veškerá vybavenost: praktický lékař, mateřská školka, pošta, obchod Coop, řeznictví Štěpánek, pohostinství, obec je dostupná autobusovou dopravou - zastávka je přímo před domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477842
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha286
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.