Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 104 m² bez realitkyLondýnská, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Londýnská, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 720 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Výjimečná příležitost koupě bytu 3+1 o ploše 104 m2 přímo od majitele. Nabízený byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného cihlového domu (s výtahem) v ulici Londýnská (centrum města). Byt je řešen viz. nákres: 2 x ložnice po 20m2, hala 30m2, stropy 270cm. V případě zájmu možnost odkoupit (již renovovaných cca 100m2) půdní prostory s možností dobudování mezonetového bytu.

Byt prošel rekonstrukcí: předsíň, kuchyň, koupelna a WC – nové dlaždice; obě ložnice a hala – pravé dubové parkety renovované před 6 lety. Plastová okna s žaluziemi a sítěmi proti hmyzu (žádný hluk ani prach z ulice), kamenné parapety. Dům je monitorován kamerovým bezpečnostním systémem z obou vchodu, samotný byt je pak vybaven bezpečnostními dveřmi. K bytu náleží sklep (8m2) a právo užívat balkón v mezipatře (zamykatelný s orientací do dvora). Kuchyň a jedna z ložnic jsou orientovány na jihovýchodní stranu a poskytují výhled do dvora a na Větruši , hala a druhá ložnice na západ = byt je prosluněný po celý den! Dům je zcela bezproblémový a s dobře fungujícím společenstvím vlastníků. Fond oprav cca 20kč/m2. Parkování před domem či ve dvoře.

Kuchyně je vybavená „na míru“ sestavenou kuchyňskou linkou, s komplet vestavěnými spotřebiči. Samotná linka (před rokem lakovaná) ve skvělém stavu. Původní vestavěná „špajzka“ .

V ložnici velká vestavěná skříň (5*2,7m), v níž je ve zdi vestavěný ohnivzdorný bezpečnostní trezor (á 6-7l).

Koupelna s vanou, umyvadlem a přípravou pro napojení pračky (sólo odpad i přívod vody), okénko do ventilační šachty = žádná vlhkost. WC standartní, taktéž s ventilačním okénkem do šachty.

Topení ústřední – litinové radiátory (dnes již vzácnost), v koupelně klasický „žebřík“. Ohřev vody – plynová karma v koupelně + kompaktní boiler v kuchyni. Rozvody plynu komplet v mědi. Energetická náročnost třídy G.

Lokalita naprosto výjimečná - dům v širším centru krajského města. Městský park a Mánesovy sady - 200m. Mateřská, základní, střední i vysoká škola 5-10minut chůze. Několik hospod, restaurací, večerek - do 5min pěšky. Městská poliklinika a různé ambulantní ordinace do 5min chůze, hlavní pošta, magistrát, hlavní služebna policie, bankovní i jiné instituce taktéž - přičemž klid bydlení není ničím/nikým rušen! Hlavní nádraží ČD – 10min pěšky (vlakem Praha-Holešovice za 60min), nájezd na dálnici D8 cca 5minut autem (dojezd na městský okruh Prahy za 55min svižnějším tempem, do Drážďan za 40min, do Teplic za 20min).

Jedná se o naprosto jedinečnou nabídku nemovitosti v naprosto exkluzivní lokalitě krajského města, kterých do budoucna rozhodně nepřibude a jejichž cena bude růst. Kupujete do osobního vlastnictví: prostorný, dobře udržovaný, zrekonstruovaný byt v exkluzivní lokalitě krajského města. Nemovitost nabízená přímo od majitele, který uhradí náklady notářského přepisu. Prosím realitní zprostředkovatelé nenabízet své služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu477849
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha104
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.