Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkySpálená, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Spálená, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 116 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Pronájem částečně zařízeného bytu 1+kk 40m2 v samotném centru Brna, v těsné blízkosti nákupního a zábavního centra Vaňkovka. Byt se nachází ve 4.NP bytového domu Onyx s výtahem.

Z předsíně 4,9m2 vcházíme do obytné místnosti 30,6m2, ve které je umístěna kuchyňská linka se spotřebiči (elektrický sporák, digestoř). Obytný prostor je oddělen od kuchyňské části vyzděnou příčkou s pultem výšky cca 120 cm. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, pračkou, zrcadlovou skříňkou, WC samostatné. V předsíni umístěna šatní skříň. Ve všech místnostech svítidla, v obytném prostoru garnýže.

Mimo vlastní nájemné bude nájemce hradit zálohy na služby a energie spojené s užíváním bytu ve výši 2116,-Kč/měs. Měřidlo el. energie přepsáno na nájemce. Majitel požaduje peněžitou jistotu.

V blízkosti veškerá občanská vybavenost, výborná dosažitelnost centra města, bezproblémová dostupnost MHD, vlakového i autobusového nádraží.

Volné ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478089
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.