Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 96 m² bez realitkyŽižkova, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský kraj

Žižkova, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 991 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 4+1 95 m²se zahradou Hustopeče

Nabízíme k prodeji prostorný, rekonstruovaný byt 4+1 v OV se zahradou, dílnou a skladem v Hustopečích. Byt se nachází nedaleko centra města s plnou občanskou vybaveností. Pekařství je od domu jen 160 metrů, zastávka autobusu 200 metrů, krytý bazén cca 250 metrů, supermarket Lidl a nemocnice jsou vzdáleny jen 350 metrů a nájezd na dálnici D2 směr Brno - Břeclav je od domu přibližně 800 metrů. Dopravu DO a Z města zajišťují linky IDS JMK.

Dobře prosvětlený byt se nachází v cihlovém bytovém domě s 5 jednotkami ve 2. nadzemním podlaží ze 3. Byt prošel významnou rekonstrukcí v roce 2007, kdy byla provedena výměna odpadů, rozvodů vody, plynu, výměna elektroinstalace včetně jističů, výměna oken za plastová včetně parapetů, byly položeny nové podlahy, udělány nové omítky, provedeno snížení a zateplení stropu minerální vatou tl. 80 mm a sádrokartony .

Za vstupem do bytu se nachází předsíň o velikosti 8,58 m². Po její levé straně se nachází toaleta o velikosti 0,84 m² s technickou místností o velikosti 1,13 m² a samostatná koupelna velká 4,14 m². Předsíň pokračuje rovně k obývacímu (1.) pokoji o velikosti 25,76 m² a kuchyni velké 7,72 m² s barovým pultem. Z kuchyně je vstup do 2. pokoje (ložnice) o velikosti 14,06 m², ve kterém je instalovaná prostorná vestavná skříň. Další samostatné pokoje mají vstup z druhé části předsíně po pravé straně. Pokoj 3 o velikosti 17,45 m² má niku s instalovanými policemi využívanou jako skříň. Pokoj 4 má velikost 12,81 m² a i zde je malá nika s policemi využívaná pro uložení oděvů. Pokoje jsou orientované na jihozápad, obývací pokoj, koupelna a toaleta s technickou místností směrem severovýchod. Podlahy v pokojích a kuchyni jsou plovoucí, laminátové podlahy, v předsíni, na toaletě a v koupelně je keramická dlažba.

K bytu náleží půda nad bytem o velikosti cca 25 m² s možností využití k bydlení rozšířením bytu na mezonetový. Součástí bytu je také venkovní zděný sklad o velikosti 8,48 m², dílna 9,58 m² a samostatná zahrada o velikosti cca 191 m² s zahradním domkem o velikosti 4,21 m² a vydlážděnou plochou využívanou pro posezení pod markýzou. Vše výše vyjmenované je součástí prodejní ceny bytu.

Náklady na provoz bytu jsou cca 4 500,- Kč/ měsíc/ 4 osoby (elektřina, plyn, voda, fond oprav). V bytě je možná po revizi komínů instalace krbu nebo krbových kamen a topením v nich ještě více ušetřit na provozních nákladech.Tel. 608271645 jirkastybl@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478121
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha96
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.