Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 75 m² bez realitkyLetenské náměstí, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Letenské náměstí, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena3 333 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 298 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Ateliér o velikosti 74,9 m2 se nachází ve dvorním traktu domu v Praze 7 na Letenském náměstí. Díky svému umístění v suterénu skýtá NAPROSTÝ KLID NA PRÁCI. Od práce vás zde nebude nic rozptylovat, protože okna neslouží k výhledu, ale pouze k větrání. Vstupem do prostoru se ocitnete v téměř bezčasové zóně a odříznutím od reality světa snadno ztratíte i pojem o čase. ;-)

Díky kvalitnímu osvětlení s barvou denního světla se zde však nebudete cítit jako v černé kopce. Osvětlení je nepřímé – světlo ze zářivek je do prostoru odráženo o strop. Osvětlení je možné stmívat – můžete si tak navodit pocit dne či noci, kdykoliv budete chtít. Odborníci na práci s barvou ocení, že osvětlení má charakter denního světla s teplotou chromatičnosti 5300 Kelvinů a index CRI shody barev s denním světlem 97 %.

O rekonstrukci

Ateliér vzniknul nákladnou a promyšlenou přestavbou původního skladu na foto ateliér. Příjemného klimatu je zde dosaženo pomocí sádrokartonových předstěn, které umožňují odvětrávání původního zdiva. Přirozená vlhkost je regulována pomocí automatického odvlhčovače vzduchu Remko, který je napojen do odpadu a není potřeba z něj vylévat kondenzát. K přirozenému větrání slouží primárně dvě okna (bohužel bez výhledu). V případě potřeby je větrání možné podpořit nuceně pomocí 3 ventilátorů. Tepelnou pohodu pomůže dotvořit klimatizace Daikin, která umí nejen chladit, ale může také dotápět.

GENIUS LOCI tkví ve velkorysém dispozičním open space řešení doprovázeném původními historickými klenbami. Praktičnost zajišťuje množství důmyslných úložných prostor – vestavěnými policemi na šanony počínaje, přes šatny, až po sklady. Estetická a funkční stránka rekonstrukce byla svěřena profesionálům z ateliéru M4 architekti. 3D vizualizace projektu jsou k vidění v portfoliu na adrese http://m4.cz/work/atelier-tippman/. Rekonstrukci provedla v roce 2009 na klíč stavební firma SERAK s.r.o.

Vybavení

Prostoru vévodí hladká šedá podlahová krytina Marmoleum, která je použita i na stěnách vestavěných místností pro sklad a koupelnu s WC a sprchou. Pohodlnou sprchu si užijete díky velkorysému sprchovému koutu o rozměrech 160 x 80 cm. V umývárně oceníte velkoplošné zrcadlo ukryté za vstupními dveřmi.

Kuchyňský kout je vyroben na míru a je vybavený vestavěnými spotřebiči IKEA (myčka, lednice, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnka, kávovar).

Pokud charakter práce vyžaduje intimitu, lze prostor předělovat na části pomocí závěsů, které se nacházejí u každé příčné klenby.

Rozvody počítačové sítě disponují 12ti ethernetovými zástrčkami v hlavní místnosti a 2 ve skladu. Použity jsou kvalitní kabely vysokorychlostního standardu CAT-6. Kabeláž je svedena do racku připraveného pro server umístěného ve skladu.

Zabezpečení prostor zajišťují bezpečnostní dveře (Sherlock, bezpečnostní třída 4) a alarm Jablotron s GSM modulem. Díky domovním zvonkům s videotelefonem máte kontrolu nad tím, koho pouštíte z ulice do domu. Vstup z ulice je možný buď klíčem, nebo zadáním PINu u vstupních dveří do dvora i do domu.

Služby a správa domu

Dům hospodaří jako společenství vlastníků jednotek a prošel celkovou rekonstrukcí v roce 1997. Správu domu provádí od roku 2009 firma Mitom – správa nemovitostí s.r.o. (www.mitom.cz).

O vytápění a teplou vodu se stará centrální domovní plynový kotel. Náklady na teplo a TUV jsou zahrnuty ve službách, jejichž rozúčtování provádí správní firma jednou ročně. Studená voda se rozúčtovává poměrově dle m2. Topná tělesa jsou osazena kalorimetry s dálkovým bezdrátovým odečtem. Díky tomu vás nebude obtěžovat každoroční odečet měřičů.

Cena záloh za služby je pro rok 2017 stanovena na 4490 Kč měsíčně a obsahuje zálohy na topení, odpad, vodné, TUV, stočné, úklid, osvětlení a režii společných prostor domu. Výše záloh je trochu nadsazená – v roce 2016 byly zálohy stanoveny na 4569 Kč a při ročním vyúčtování byl vrácen přeplatek 7799 Kč.

Prostor NENÍ VHODNÝ K BYDLENÍ a je volný K DISPOZICI IHNED.

Kontakty na majitele

Jan Tippman

jan.tippman@gmail.com

+420 603 506 605

---

Realitní kanceláře, prosím NEPIŠTE a NEVOLEJTE, pokud nemáte konkrétního zájemce, nechci se nechat zastupovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478496
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha75
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.