Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 844 m² bez realitkyTerešov - Terešov, Plzeňský kraj

Terešov - Terešov, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 148 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji RD 3+1 v klidné obci Terešov nedaleko dálnice D5 mezi Prahou a Plzní. Cihlová stavba byla postavena v roce 1965. Střecha včetně krovů je nová, WC a koupelna jsou po rekonstrukci. Prostornou půdu je možné rozšířit o půdní vestavbu. Dům je možné vytápět ústředním nebo elektrickým topením, ohřev vody je řešen bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku je vrtaná studna. Součástí domu je garáž. Na dům navazuje prostorný dřevník na pevná paliva a dílna. Na pozemku jsou další drobné stavby a 2 sklípky, které jsou vhodné především ke skladování ovoce a zeleniny. Pozemek je osázen vzrostlými ovocnými stromy, okrasnými a kvetoucími keři.

V obci Terešov se nachází pošta, obchod s potravinami, dva výrobci uzenin, letní kino. Projíždí tudy pravidelná autobusová linka (o víkendech s dobrým spojením až do Prahy, popř. na vlakové nádraží v Kařezu).

Dům je vhodný pro trvalé bydlení i k rekreaci. Vzdálenost do Plzně je 35 km a do Prahy 65 km. Nájezd na D5 je vzdálený 12 km.

Terešov leží v Chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko. Krásná příroda poskytuje ideální podmínky pro relaxaci, houbaření, výlety, cykloturistiku apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478715
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha844
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.