Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 40 m² bez realitkyČechova, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj

Čechova, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k pronájmu obchodní prostor.

Jedná se o obchodni komplex v Přerově na ul. Čechova. Tento komplex stojí přímo vedle nově vybudované Galerie Přerov. Otevřením této Galerie se ulice Čechova stala nejfrekventovanějši ulicí v Přerově. Další výhodou je množství parkovacích míst, které se v této lokalitě nachazí. Je zde jedno velké placené parkoviště,jedno menši, které je zdarma a dále spousta parkovacích míst na střeše samotné Galerie, kde je možné parkovat 3 hodiny zdarma. Přímo před obchodním prostorem, který Vám nabízím k pronájmu je autobusová zastávka.

K samotným specifikacím obchodniho prostoru: K dispozici je prostor o velikosti 40 m2. Nabízený prostor se nachází v přízemí se svým vlastním vstupem, s vlastním sociálním zařízením a s výlohou do ul. Čechova.

V připadě zájmu o prohlídku nebo o další informace ohledně ceny měsíčního nájmu mě neváhejte kontaktovat na tel. čísle 739 382 528.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu478958
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha40
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.