Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 1860 m² bez realitkyPeřimov - Peřimov, Liberecký kraj

Peřimov - Peřimov, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Původní 300 let stará roubenka byla rozebrána,kromě skvěle postaveného základu - což je nyní čistý studený sklep - nové zdi, jsou suché a pevné, čistě vybílené, střecha je úplně nová i trámoví, komín(před Vánoci komín znovu kontrolován,v top stavu!!!), veškeré rozvody potrubí v domě nové měděné!!!

- za domem je nový ekologický septik(dle norem EU!!!).

Dům je celkově v perfektním stavu, připraven rovnou k nastěhování. Ideální pro kompletní rodinu, tak byl původně koncipován, pro 2 generace.

- obec Peřimov je napojena hlavním potrubím na vodu - z pramene, která je zdarma pro celou obec!, kam spadá i tento dům - opravdu SE NEPLATÍ!!! ,je pitná!!!!

- elektrika je na "noční proud"

- základy, stavěné do tvaru klasické klenby, domu jsou na pevných kamenech, (když se spouští při tání sněhu voda z hor, dům se ani nehne, je perfektně ukotven!!!)

- střecha je-li, po zimě(kdy jsou v okolí poničené střechy), je tato střecha v perfektním stavu, v zimě se sníh neustále sesouvá a uvolňuje , tím se odklízí jen kolem domu, opravdu skvělá střecha)

- komín je v perfektním stavu!!! , v přízemí v hlavní hale vpravo jsou kamna verner -vyčištěna, kompletně po rozebrání odsáty saze a vyčištěno potrubí,znovu perfektně seskládána, připravena k použití!!!)

- na střeše je umístěn bleskosvod, dle předpisu!

- dům je vyzděný, lehce vytopitelný a dlouho udržuje teplotu v domě , vytápění se dá nastavit na horní i dolní podlaží společně, nebo zvlášť

Tento dům byl stavěn s láskou a pro zachování koloritu původních staveb, byl dům z venčí upraven zdobnými prvky ve stylu starých klasických roubenek. Protože dřevo svou kresbou zdobí samo o sobě, jsou části stropů a zdí vyzdobeny dřevěným obložením, také z ohledem na kolorit malebných Krkonoš.

Telefon : 606 343 022

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479130
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha1 860
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.