Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkySemická, Praha - Modřany

Semická, Praha - ModřanyVybaveno
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Velmi hezký byt v novostavbě s balkonem, který má výhled na Prahu (za hezkého počasí až na Pražský hrad). Byt má hlavní místnost s kuchyňským koutem a jídelním stolkem, má předsíň a oddělenou koupelnu a WC. Byt je plně vybaven včetně úložných prostorů, postele (není na fotografii), malé televize, pračky, závěsů (není na fotografii) apod, Vchodové dveře do domu jsou zabezpečeny chipem. V okolí je les, městský autobus staví před domem, tramvaj nedaleko. Ve vzdálenosti cca půl kilometru je cyklostezka podél Vltavy, restaurace i obchody jsou několik minut chůze. Byt je dostupný od počátku července. Sleva po prvním roce nájmu. Kauce činí 2x měsíční nájem. ales.spacil.backup@gmail.com.

Very nice apartment in a new building with a balcony, which overlooks Prague (in a nice weather even Prague Castle is visible). The apartment has a main room with a kitchenette and a dining table, an antechamber and a separate bathroom and toilet. The apartment is fully equipped with cabinets, bed (not at the picture), small TV, washing machine, hinges (not at the picture) etc. The entrance door is equipped with a security system. There is a forest nearby, the city bus is in front of the house, the tram is nearby. About half a kilometer away is a cycle path along the Vltava River, restaurants and shops are a few minutes' walk away. Discount after first year of renting. The apartment is available from early July. The deposit is 2 months monthly rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479217
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.