Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 48 m² bez realitkyÚvoz, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Úvoz, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 1+kk po zdařilé rekonstrukci v loňském roce. Byt se nachází ve 2.patře novostavby z roku 2009, v ulici Úvoz, v dolní části v blízkosti Mendelova náměstí a hradu Špilberk. Okna a terasa směrována do vnitrobloku, které zajišťují naprostou oázu ticha, klidu a zeleně. Dopravní obsluha - centrum města, parkování před domem a v okolních ulicích. Možnost pronájmu parkovacího stání přímo v domě.

Byt je opticky rozdělen předělovací stěnou na obývací část a část ložnicovou. Kuchyň je zhotovena na míru s max.využitím prostoru k úložným potřebám. Vestavěné kvalitní spotřebiče: myčka sklokeramická deska, elektrická trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, lednice - značka Whirpool. Naproti kuchyňské lince je barový pult s úložným prostorem z obývací části slouží jako jídelní místo pro dvě osoby. Velice prostorná chodba je ze dvou částí obklopena vestavěnými - na míru zhotovenými- skříněmi - čímž poskytuje dostatek úložného prostoru. Koupelna se sprchovým koutem, wc, umyvadlem a dostatečným prostorem na pračku, sušičku a zhotovení dalších úložných prostor.

Terasa je po celé šířce bytu a její velikost 8m2 /výměra není započítána/ a poloha do zeleně vnitrobloku poskytuje relax po celý den -je orientována na JV.

Koupí získáte unikátní bydlení v prestižní oblasti centra Brna, po zdařilé rekonstrukci - ihned k nastěhování, nebo pronájmu. Lze financovat hypotékou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479233
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.