Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyJeřábová, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

Rezervováno
Jeřábová, Dobříš - Dobříš, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 700 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Příjemný udržovaný byt, klidný dům, žádaná lokalita sídliště Větrník u rybníka Papež!

Nabízím k pronájmu byt 2+kk v 6. nadzemním podlaží (ze 7 n.p.) panelového domu, situovaného v ulici Jeřábová na Dobříši.

Byt je ve velmi dobrém stavu po průběžných rekonstrukcích od r. 2004, okna bytu plastová orientovaná na východní stranu, podlahové krytiny: plovoucí podlaha a dlažba, jádro zděné (vana 160 cm), wc samostatně, v předsíni velká vestavěná skříň vč. místa pro 2 kola a lyže, novější kuchyňská linka, nově vymalováno, po dohodě barový stolek, k bytu patří sklep. Byt bude částečně vybavený.

Celková rozloha 42m2.

Dům má vlastní plynovou kotelnu, nový výtah a v roce 2017 proběhlo zateplení fasády. Sousedské vztahy jsou velmi dobré. Parkování u domu.

Příjemné okolí, velmi dobrá občanská vybavenost a dostupnost, školka, moderní dětské hřiště, potraviny, Penny market, bus zastávka 250 m (3 min. chůze, směr Praha a Příbram). Možnost příjemných vycházek v blízkém lese, cykloturistika, v zimě běžecké tratě. Centrum Dobříše je vzdálené 12 min. chůze.

Byt je k dispozici od srpna 2017, doba nájmu min. na 1 rok s možností dalšího prodloužení. Vratná jistota ve výši dvou nájmů.

Nájemné činí měsíčně 6700,- Kč + 3300,- Kč záloha na služby a energie.

Doporučuji prohlídku bytu, po dohodě ji rád umožním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479314
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.