Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 124 m² bez realitkyOhrozimská, Plumlov - Plumlov, Olomoucký kraj

Ohrozimská, Plumlov - Plumlov, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 846 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o řadový rodinný dům. Dům procházel částečnými rekonstrukcemi v letech 2000 - 2010, aktuálně bude zapotřebí menší či větší rekonstrukce dle potřeb nového majitele. Z ulice euro okna. V přízemí dva samostatné pokoje - využívané jako ložnice a obývací pokoj, dále prostorná rohová kuchyně sloužící současně i jako jídelna. Koupelna je rekonstruovaná před 8 lety - pouze sprchový kout (podlahové vytápěn i žebříkové topení napojené na plynové topení, ale lze i samostatně zapnout do elektřiny). V podkroví je jedna místnost, využívaná jako dětský pokoj. Do tohoto pokoje nevede standardní schodiště, ale dřevěné schody jako bývaly dříve na komory (děti i návštěvy zvládali bez potíží). Pro bezpečnost je v horní části dřevěná ohrádka a je nainstalováno automatické rozsvícení světla na pohybové čidlo. Parkování je možné v průjezdu, který je zapotřebí opravit (ale i nyní je zde parkování možné). Součástí domu je malý dvorek - cca 100 m2. V domě je plynové topení, vodovodní přípojka i kanalizace. Dům je v centru obce, v blízkosti obchody, škola, školka, autobusová zastávka, dětská hřiště i lékař.

Na domu nevázne žádné zástavní právo, je ihned volný. Energetický štítek G. Smlouva bude řešena prostřednictvím notářské kanceláře a předání financí přes notářskou úschovu. Realitní kanceláře prosím nevolejte.

Pokud máte zájem, kontaktujte mě na telefonu 773 129 822.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479326
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha124
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.