Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 150 m² bez realitkyStrančická, Všestary - Všestary u Říčan, Středočeský kraj

Strančická, Všestary - Všestary u Říčan, Středočeský krajVybaveno
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímá majitelka prodá vybavený zděný dům z roku 2008, nacházející se na krásném místě obce Všestary v těsném sousedství obce Strančice (vlakové spojení do Prahy 30 min.) Dům je projektovaný jako 5+kk, v roce 2015 po rekonstrukci přízemí přestaven na 4+1. Dům se nachází na rovinatém pozemku o rozloze 778 m2. Zastavěná plocha domu je 116 m2, celková užitková plocha domu je 150 m2. Dům je s garáží, elektricky dálkově ovládaná vrata i brána. Před domem na pozemku je pohodlné parkování pro další dvě vozidla. Dům je k dispozici od 1.9.2017.

Dispozice domu:

Přízemí – zádveří s chodbou, WC, velkorysý obývací pokoj s krbem, jídelnou, otevřenými točitými schody a prostornou kuchyní (nová kuchyň z roku 2015 včetně spotřebičů: myčka, indukční deska, špíz, vestavěná lednice, mrazák, trouba) se 3 vstupy na zahradu a terasu, garáž, technická místnost (za garáží) včetně pračky, sušičky, plynového kotle, vany, odkládacího prostoru propojená dveřmi na terasu v zadní části domu.

Patro – 2x dětský pokoj, ložnice, chodba se skládacími schody na půdu (velký úložný prostor), koupelna se sprchovým koutem, rohovou vanou, WC, bidetem a umyvadlem. V ložnici jsou 2 šatny, v pokojích jsou vestavěné úložné prostory.

Dům je užitně velmi dobře vyřešen, obývací pokoj je velmi prostorný, prosvětlený, moderně řešený, včetně vstupu na zastřešenou terasu, kde je posezení s grilem chráněné před pohledy sousedů a větrem s nádherným výhledem do krajiny v naprostém soukromí. Na pozemku se nachází zahradní altánek o velikosti 6 m2, bazén se slanou vodou a osvětlením (zastřešený), skleník, posezení, dětské hřiště (houpačky, skluzavka, pískoviště), chodníčky se zámkovou dlažbou, jezírko, vzrostlé okrasné i ovocné stromy, keře a květiny, ohniště, ze dvou stran je pozemek chráněn thujemi.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, v přízemí je podlahové vytápění, v patře jsou radiátory a v koupelně podlahové vytápění, centrálně umístěný krb umožňuje vytápění celého objektu. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci. Voda je připojena z vlastní vrtané studny (hotová příprava na připojení dálkového vodovodu, který je v obci zaveden).

V obci je školka, obchod, hřiště, přímo před domem je zastávka BUS, vlak je vzdálen do 10 minut pěšky, dálnice do 5 minut autem, Základní škola Strančice vzdálena 15 minut pěšky, obchody (večerka, řeznictví, lékárna) pěšky 10 minut ve Strančicích, dále minigolfové hřiště (5 min.) s kurty a jiným sportovním vybavením a zázemím. Dojezd do Prahy – Chodov po D1 do 15 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479394
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.