Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyHybešova, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský kraj

Hybešova, Vyškov - Vyškov, Jihomoravský krajČástečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 692 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k nájmu krásný slunný byt v žádané lokalitě v blízkosti centra, v 4.NP/4 v novém zděném bytovém domě s výtahem, byt je bezbariérový o dispozici 2+kk (60 m2) s balkonem s krásným výhledem na město. K nájmu bytu je také sklep. Pro uživatele domu k dispozici také kolárna a kočárkárna. Chodba s velkou vestavnou skříní, koupelna s vanou a zástěnou na sprchování, WC oddělené zvlášť v místnosti, prostorná ložnice i obývací pokoj spojený s kuchyní s pěknou linkou jejíž součástí je digestoř a elektrický sporák s troubou. Byt je částečně vybavený, dle dohody. Podlahové krytiny jsou následující: dlažba (chodba, koupelna a záchod), PVC (obývák s kuchyní), koberec (ložnice). Velké parkoviště u domu. Kousek od domu je obchod s potravinami. Do centra města pouze 10 min chůze, ale zároveň se jedná o klidnou příjemnou lokalitu se zelení. Byt je k nastěhování ihned.

K bytu nebyl vystaven energetický průkaz, z toho důvodu dle zákona musíme uvést energetickou Třídu G. Cena + 2.503,- inkaso (jednou ročně vyúčtováno), cca 600,- záloha na elektřinu. Požaduji vratnou kauci 10.000,-

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479527
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
Parkování
Sklep 2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.