Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 94 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - SmíchovČástečně vybaveno
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+kk s balkonem v OV, orientovaný na východ a západ o velikosti 93,5m² v části Praha Smíchov, ulice Zborovská. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí cihlového činžovního domu v blízkosti Vltavy a Jiráskova mostu. Byt byl zcela rekonstruován v roce 2011. Kuchyně vybavena spotřebiči zn. Brandt (indukční varná deska, myčka, trouba,mikrovlnka), kuchyňská deska z umělého kamene, podlahy dřevěné, dlažba, dvě koupelny ( první se sprchovým koutem, druhá s vanou), ložnice jsou orientovány do upraveného a klidného vnitrobloku, dostatek úložných prostor, vysoké stropy. Topení a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. V blízkosti zastávka tramvaje, stanice Metra Anděl 10 minut., nákupní centrum Nový Smíchov 10 min. pěšky. Centrum Prahy a turistické cíle (Petřín, Kampa, Zahrada Kinských) v docházkové vzdálenosti.

3-room apartment with big kitchen for Sale. The apartment is located on Zborovska street, Smichov, Prague 5 in close proximity to Vltava River and Jirasek bridge. The flat disposition is 93,5m² with one big room serving as living room connected with kitchen and dining area, 2 bedrooms (one includes tailored made storage cabinets), 2 bathrooms (1x bath, 1x shower) and large entry hall. The apartment is located on elevated base floor, is oriented from East to West and was fully reconstructed in 2011. Both bedrooms face quiet inner block. Kitchen is fully equipped (fridge, freezer, oven, microwave oven, cooking pan). Wooden floors in the rooms, high ceilings. Water heating and central heating powered by water boiler. The flat is also close to tram stop (2 min walk), Metro Andel and Shopping Center Novy Smichov (10 min walk), center of Prague at walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479697
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha94
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.