Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyNad Vavrouškou, Praha - Troja

Nad Vavrouškou, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Moderní byt o rozloze 50m2, s terasou 20m2, v klidné lokalitě Velká Skála. Rekonstrukce proběhla v roce 2013. Byt se nachází v 1. patře. Má samostatnou šatnu s vestavěnými skříněmi, kuchyň je vybavena spotřebiči Siemens (vestavěná horkovzdušná a mikrovlnná trouba, vestavěná pračka se sušičkou, sklokeramická deska a digestoř, chladnička s mrazničkou), klimatizace. Koupelna se sprchovým koutem, u toalety bidetová sprcha. Byt je částečně zařízen: dvoulůžková postel na míru, kožený gauč, konferenční stůl. Parkovací stání k dispozici před domem. V sousedství plavecký areál Aquacentrum Šutka, Čimický háj, přírodní památka Velká skála, ZOO a Botanická zahrada. Výborná dopravní dostupnost – zastávka Bus Čimický háj, metro C Kobylisy 5 minut.

Měsíční nájem 13.500,- zálohy 4.500,-

K dispozici od 1.7.2017

Beautiful modern apartment, size of 50m2, with a terrace of 20m2, in a quiet location of Velká Skála. Reconstruction was in 2013. The apartment is located in the 1st floor. It has a separate cloakroom with built-in wardrobes, the kitchen is equipped with Siemens appliances (built-in hot air and microwave oven, built-in washer with dryer, ceramic board and hood, fridge / freezer). Bathroom with shower, toilet with bidet shower. The apartment is partly furnished: a twin bed, a leather sofa, a conference table. Parking space available in front of the house or in the garage (already included in price). In the neighborhood there are swimming pool Aquacentrum Šutka, Čimický háj, natural monument Velká Skála, zoo and botanical garden. Great transport accessibility - bus stop Čimický háj, metro C Kobylisy 5 minutes.

Monthly rent 13.500,- + 4500 (expenses for services)

Available from 1.7.2017

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479794
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.