Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyStrakošová, Praha - Pitkovice

Rezervováno
Strakošová, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Vratná kauce8 500 Kč


Se souhlasem majitelky hledám za sebe náhradu do pronájmu částečně zařízeného slunného bytu 1+kk (cca 35m²) s balkonem 4,2m² v novostavbě bytových domů v Praze 22 (Nové Pitkovice). Byt je orientován na západ a nachází se ve druhém nadzemním podlaží čtyřpodlažního cihlového domu.

Je zde možnost připojení internetu a kabelové TV od společnosti T-mobile, to si musí už nájemník zařídit v případě zajmu sám

Měsíční nájemné činí 8.500,-kč. VČETNĚ poplatků (elektřina, topení, voda) + vratná kauce ve výši jednoho nájmu. Majitelka upřednostňuje zájemce o dlouhodobý pronájem, pracujícího nájemce, nekuřáky, raději bez domácích mazlíčku (po domluvě např. vykastrovaná bezproblémová kočička nevadí).

Já upřednostním nájemce, který si ode mne odkoupí část. nábytku (2 jídelní židle + skřínka pod umyvadlo, dvě komody + nějaké drobnosti cena cca 4000kč). Prosím aby mě potencionální zájemce napsal pár řádku o sebe, vzhledem k opravdu solidnímu nájemnému bych zde za sebe chtěla někoho spolehlivého kdo se bude o byt řádně starat, aby s ním paní majitelka neměla problémy).

V bytě zůstává jídelní stolek, pračka, mikrovlnná trouba, postel 140x200cm + matrace, vybavená kuch.linka s vestavěnou lednicí + sklokeramickou deskou, elektrickou troubou, a dřezem, velká šatní skříň v komoře.

Popis místnosti – výměra: předsíň 4,2 m2, koupelna + wc 4,2 m2, obývací pokoj + kk 23,8 m2, komora 2,5 m2, balkon (nezapočítává se do plochy bytu) 4,3 m2

Nedaleko se nachází kulturní památka průhonický park, dendrologická zahrada, kompletní občanská vybavenost – mateřská i základní škola, úřady, pošta, policie i zdravotní středisko, nákupní centrum průhonice-čestlice, sportovně-relaxační komplex aquapalace praha, spa a fitness. kousek od domu zastávka bus. č. 232 – cca 10 min. na metro háje. hezké upravené a nové okolí, zeleň, dětské hřiště.

Byt je volný od 1.7.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479817
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.