Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyLihovarská, Praha - Libeň

Lihovarská, Praha - Libeň
Cena4 952 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 364 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej bytu 2+kk v projektu Rezidence Esprit II. Orientace bytu je na severozápadní stranu. K bytu náleží sklepní kóje pro uložení sezonních věcí. Cena je uvedena vč. 15 % DPH. K bytu je možné přikoupit si garážové stání.

Klidná, pohodlná a luxusní. Taková je rezidence Esprit. Dům o pěti patrech leží mezi ulicemi Lihovarská a Drahobejlova, a nachází se tak v klidné a vyhledávané části Libně. Od nákupního centra Harfa vás přitom dělí pouze 8 minut chůze.

Tramvajová zastávka Ocelářská, na které chytnete i autobus, je co by kamenem dohodil. Metro B/Českomoravská, je vzdálena od Rezidence Esprit pěší chůzí 9 minut.

Okolí rezidence je bohaté i na lékárny, dětská hřiště, kina či restaurace. Příznivce aktivně stráveného volna jistě potěší i nedaleké Lanové centrum Vysočany, Bobová dráha Prosek či Adventure Golf Praha. Pro každý případ je zde i nemocnice s poliklinikou.

Rezidence Esprit prochází rozsáhlou, ale citlivou rekonstrukcí. Nabídne Vám 14 moderních bytů 1+kk až 3+kk. Po rozsáhlé, ale citlivé rekonstrukci, vám rezidence nabídne i skladovací prostory v podobě sklepních kójí či 2 obchodní jednotky.

Průkazy energetické náročnosti jsou k dispozici v kanceláři. Ve fotogalerii naleznete vizualizace, které nemusejí odpovídat skutečnému stavu a fotografie realizované vzorové jednotky. Prodává přímý majitel, neplaťte provizi. „Vzhledem k tomu, že se jedná o nově vzniklý byt, kupující NEPLATÍ daň z nabytí nemovité věci a šetří tedy částku ve výši 198.080,- Kč, odpovídající 4% z kupní ceny.“

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu479996
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha47
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.