Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy Garsoniéra • 34 m² bez realitkyNa Paloučku, Čelákovice - Sedlčánky, Středočeský kraj

Na Paloučku, Čelákovice - Sedlčánky, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena189 000 Kč

Tato nemovitost již od 802 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám mobilhome o rozměrech 9,5x3,5m2 se zvýšenou výškou stropu 2,10 m, který prošel kompletní rekonstrukcí-celý vnitřek se vyboural, z původního domku zbyla jenom hliníková obvodová zeď s minerální vatou. Byla udělána nová podlaha (OSB desky +pvc), nová plastová okna, dveře, zdi z OSB desek, strop, rozvody vody, elektřiny a kanalizace, kuchyně z profilů na míru s elektrickým sporákem a digestoří zn.Elektrolux. Dispozice - obývací pokoj s výstupem na zahradu, kuchyně, prostorná koupelna s vanou, dvěma samostatnými WC, v případě zájmu můžeme dobudovat ložnici. Topení je připraveno pro peletková kamna a přímotopy. Voda se ohřívá elektrickým boilerem 120 l, značka Dražice.

K maximálně komfortnímu celoročnímu využití zbývá zateplit a udělat střechu, což majitel nyní nedělal, z důvodu lepšího převozu mobilhome.

Mobilhome lze postavit na pozemek i bez stavebního povolení. Převoz domu a vystavění na pozemek pomůžeme zajistit. Dům se prodává bez pozemku, z důvodu exportu ne realitní servery jsou ale metry pozemku uvedeny.

Prohlídka je možná kdykoliv po domluvě. Jsem přímý majitel.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480051
DispoziceGarsoniéra
VlastnictvíOstatní
Užitná plocha34
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.