Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+kk • 35 m² bez realitkyV Olšinách, Praha - Strašnice

V Olšinách, Praha - Strašnice
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Malé skladové prostrory u stanice metra Strašnická, v ulici V Olšinách, 35m2. Prostory jsou čerstvě po rekonstrukci, na podlaze dlažba, prutokový ohřívač vody, možno dovybavit přímotopy. Nájemné 10.000,- Kč měsíčně + zaloha na služby 800,- Kč/měsíc zahrnuje: popelnice, voda, elektřina ve společných prostorách a úklid společných prostor. Elektroměr si nájemce převádí na sebe a platí přimo dodavateli. Vybavení: Umyvadlo a záchod, lednice a čajová kuchyně po dohodě. Moznost parkovaní a skládání zboži ve dvoře. Kauce jeden nájem. Volné ihned.

Small store room (35m2) at metro station Strašnická, V Olšinách Street. The store room is freshly renovated, tiles on floor, water heater, can be retrofitted by convector heater. Rent 10.000, - CZK per month + service charge 800, - CZK / month includes: bins, water, electricity in common areas and cleaning of common areas. The electricity meter is transferred to the lessee himself and paid directly to the suppliers. Facilities: Washbasin and toilet, fridge and tea kitchen by agreement. Possibility of parking and folding of goods in the yard. Deposit of one lease. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480093
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha35
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.