Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 1370 m² bez realitkyV Hamburku, Nižbor - Nižbor, Středočeský kraj

V Hamburku, Nižbor - Nižbor, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej nabízíme dům s č.evidenčním, vhodným i pro trvalé bydlení - jedná se o bungalov o rozloze cca 170m2 se zahradou 1200m2. Možno dokoupit zahradu se základem o rozloze 2400m2.

Pozemek je jedinečný svým umístěním na konci obce, v blízkosti řeky a je obklopen krásnou přírodou, s výhledem na skály, lesy a řeku a s minimem sousedních domů. Zároveň ale s výbornou dostupností do Berouna (vlak a autobus) a Prahy. Pozemek je lemován keři a na pozemku je množství vzrostlých stromů. Snadný přístup přímo k řece, kde se nabízí koupání nebo rybaření.

Příjezdová cesta obecní, asfaltová.

Dům je dipozičně řešen jako 3+kk, 1 koupelna a prošel částečnou rekonstrukcí (v r.2016-2017).

V domě jsou:

- nové rozvody elektro a vody, vč. rozvodů elektřiny na zahradu (příprava na zahradní osvětlení).

- nový věnec + rekonstrukce střechy - masivní a pohledově zajímavá konstrukce ze 100letých modřínových kmenů, zateplení + příprava na zatravnění (zelenou střechu)

- solná jeskyně

- renovovaná stará kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, trouba, parní trouba, varná deska, kvalitní filtrace vody, příprava na myčku)

- voda z vlastní kopané studny, která nabízí dostatek vody

- odpady - tříkomorový septik.

- terasa

Součástí prodeje je i stavební materiál na některé dokončovací práce.

Dům je zateplený, fasádu je třeba dokončit.

Pozemky jsou vedené jako sportoviště a navazují na fungující sportovní plochu, takže se zde nabízí i možnost komerčního využití (vodáci, rybáři, turismus, sportovní vyžití apod)

Financování je možné POUZE V HOTOVOSTI. Možná je i částečná výměna za jinou nemovitost.

Možnost dokoupení sousedního pozemku o celkové rozloze 2400m2, kde stojí i základ další nemovitosti větší rozhlohy, kde jsou zachovalé 3 sklepní místnosti o výměře asi 100m2 (nutná rekonstrukce) - z jedné místnosti je výstup přímo na pláž u řeky. K základu patří druhý/samostatný elektro-pilíř a také vlastní studna. Cena druhého pozemku dohodou.

We offer you wonderful house on the land 1200m2. Close to Prague, but in wonderful nature. The land is very unique because of the place - right in the end of the village, close to the river, close to the tenis court and surrounded by wonderful nature and with minimum of other houses around. You can easily get to Prague or Beroun by car, bus or train.

The house was renovated last year and the renovation is not finished yet, but is still going on. There are brand new electric wires, new water pipes. The roof was renovated with masive and very unique construction + the roof is ready for the soil and grass (green roof). The house has its own salt cave. The house has 2 bedrooms, 1 bath, living room with kitchen.

It is possible to purchase also the adjacent plot of land - 2400m2 with foundation of bigger house which was used as a hotel. Thanks to the proximity of the tennis court and the river there is a possibility of commercial use.

Only cash offers (or partial exchange for flat, house, cottage etc).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480133
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha1 370
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.