Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyK Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
K Babě, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Nabízím do pronájmu krásný slunný byt 1kk v žádané lokalitě Brno- Medlánky. Byt se nachází v 1.NP cihlové novostavby. Celková plocha bytu činí 37m2. Byt je orientovaná na JV a má také balkón. Byt je částečně zařízený (kuchyňská linka je vybavena myčkou, lednicí, mrazákem, sklokeramickou varnou deskou, troubou a digestoří. Do koupelny je možnost přidat pračku. Měsíční nájemné činí 9000Kč plus služby včetně energie činí 2000Kč. Před domem je možnost parkování, zastávka MHD je do 100m. Preferuji nájemníka bez psů a koček. Požaduji kauci ve výší jednoho mesíčního nájmu. Byt je volný od 1.12.2018

I offer to rent a beautiful sunny apartment 1kk in the desired location Brno - Medlánky. The apartment is located in 1.NP brick building. The total area of the apartment is 36,9m2. The apartment is oriented to the South East and also has a balcony. The apartment is partially furnished (kitchen is equipped with dishwasher, fridge, freezer, ceramic hob, oven and extractor hood. In the bathroom there is a washing machine. The monthly rent amounts to 7900Kč plus services, including energy amounts to 2000 czk. In front of the house is free parking, a bus stop is in 100m. I prefer a tenant without dogs and cats. I request bail in the amount of one mesíčního of the lease. The apartment is free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480142
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.