Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 824 m² bez realitkyHlavní, Veleň - Veleň, Středočeský kraj

Hlavní, Veleň - Veleň, Středočeský kraj
Cena3 955 200 Kč

Tato nemovitost již od 16 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rohový stavební pozemek o ploše 824 metrů v obci Veleň na okraji Prahy. Jsem přímý majitel a nejdříve nabízím na tomto serveru bez provize pro RK. Možno okamžitě stavět, lokalita je již zastavěna.

Jedná se o krajní pozemek v nové zástavbě rodinných domů, ohraničený biokoridorem - tedy za tímto pozemkem již nemůže stát další budova.

Veškeré sítě zavedeny na pozemek: elektřina, plyn, kanalizace, voda, optické kabely na internet - ve sloupku. Příjezdová cesta je realizována zámkovou dlažbou.

Na pozemku je možná velká zastavěnost (40%) a je tak možné postavit i velký dům, s jakýmkoliv typem střechy (je možné stavět i rovnou střechu).

Pozemek je přímo vyznačen na mapě Pozemek je vyměřen kolíky na pozemku pro lepší představu na místě (v ceně pozemku je i výškopis a vyměření od geodeta a vyznačení inž. sítí pro projektanta). Obrázky jsou od developera, ve skutečnosti je oblast u velmi zastavěná vkusnými novostavbami. Na plánku pozemek číslo 13. Velmi dobrá dostupnost autem na dálnice a do města (Praha 9 - Čakovice do 5min, dobrá dostupnost také na černý most).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480253
VlastnictvíOsobní
Plocha 824

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.