Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyVe Struhách, Praha - Bubeneč

Ve Struhách, Praha - BubenečVybaveno
Cena6 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 446 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji útulný světlý byt v ulici Ve Struhách (1009/44, Praha Bubeneč). Jedná se o zrekonstruovaný a plně zařízený byt 2+1 o obytné ploše 54 m2. Byt se nachází v prvním patře (druhé nadzemní) třípodlažního domu (s novou zateplenou fasádou), který je situován v klidné lokalitě s výhledem do zeleně s možností parkování přímo pod okny objektu. Byt má malý balkónek, plastová okna, centrální topení, pračku, myčku, lednici s mrazákem, lednici na víno, sedačku, postele, nábytek, novou kuchyňskou linku (a další běžné vybavení jako TV, 2 kompletní sady nadobí, vysavač, mikrovlnou troubu atd.). Součástí bytu jsou i dva sklepy.

Byt je v družstevním vlastnictví. Cena 6 000 000 Kč.

PS: 2 minuty chůze na zastávku tram. a bus., 15 minut chůze na metro A (Dejvická), 3 minuty chůze na vlakové nádraží a 12 minut chůze do parku Stromovka.

We offer for sale a cozy bright apartment in Ve Struhách (1009/44, Praha Bubeneč). This is a renovated and fully furnished apartment 2+1 with a living space of 54 m2. The apartment is located on the second floor of a three-storey house (with a new insulated facade), which is situated in a quiet location with a view of the greenery of delicate parking right under the windows of the building. The apartment has a small balcony, plastic windows, central heating, washing machine, dishwasher, fridge freezer, wine fridge, seat, beds, furniture, new kitchen (and other common equipment like TV, Microwave, etc.). There are two cellars which belongs to the apartment.

The apartment is in cooperative ownership. Price 6,000,000 CZK.

PS: 2 minutes walk to the tram station. And bus, 15 minutes walk to subway A (Dejvicka), 3 minutes walk to the train station and 12 minutes walk to park Stromovka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480254
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.