Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyDrahobejlova, Praha - Libeň

Drahobejlova, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Velký byt 3+1 jen 5 minut od metra Českomoravská.

Veškeré podrobnosti najdete na mém webu www.P9byt.wz.cz nebo mě prosím napište na můj email P9byt@seznam.cz.

V rodinném domě nabízíme pronájem velkého bytu 3+1, který se nachází v přízemí zděného domu na adrese Drahobejlova 21, Praha 9 – Vysočany (mapa). Byt s dispozicí 3+1 a plochou 83 m2 se skládá ze tří pokojů, kuchyně, koupelny, toalety, dvou komor a velkého úložného prostoru v podhledu na chodbě. Byt je nově vypalován a ihned připraven k nastěhování. K vytápění slouží elektrický kotel. Zařízen je pouze kuchyňskou linkou.

Velký pokoj o rozloze 20 m2 je neprůchozí a má dvě špaletová okna vedoucí do ulice Kurta Konráda. Okna jsou sice bez mříží, ale mají horní vyklápěcí ventilační okna a žaluzie. Podlahu kryje linoleum (mírně poškozeno). Je zde umístěn radiátor a pokojový termostat. Dva menší pokoje, každý o rozloze 15 m2, jsou také neprůchozí. Okna také vedou do ulice Kurta Konráda (bez mříží, ale s ventilačkou a žaluziemi). V jednom pokoji je plovoucí podlaha, ve druhém linoleum, v každém je radiátor.

Kuchyň (15 m2) je vybavena kompletní kuchyňskou linkou s horními i dolními skříněmi, která je cca 4,4 m dlouhá, elektrickým sporákem zn. Amica s varnou desko a dřezem s vodovodní baterií. Dále el. boilerem zn. Dražice, radiátorem etážového topení a přípojným místem na pračku. Podlahu kryje linoleum. Špaletové okno vede do klidného vnitrobloku.

Koupelna je vybavena velkou vanou, sprchovou baterií, el. topným zářičem zn. Eta a umyvadlem. Stěny koupelny jsou obloženy obkladačkami; na podlaze je dlažba.

Předsíň má dlažbovou podlahu a je v ní instalován celkový pochozí úložný stropní prostor. Toaleta je opatřena kombinovanou WC mísou s nádržkou. Komora situovaná vedle vchodových dveří do bytu je opatřena dřevěnými regály. V komoře vedle toalety je umístěn elektrický kotel etážového topení.

K vytápění slouží elektrický kotel etážového topení. Termostat je umístěn v největším pokoji; radiátory jsou ve všech místnostech. Podlahu kryje linoleum. Byt má samozřejmě vlastní elektroměr. Do bytu je zavedeno UPC.

Okolí bytu je klidné. Zastávky metra (Českomoravská), tramvají a autobusů jsou cca 5 minut pěšky. Vlakové zastávky (Libeň a Vysočany) jsou vzdálené dvě stanice tramvají. Nedaleko je obchodní centrum Harfa, dvě základní školy, poliklinika, divadlo Gong, O2 Aréna, rozsáhlý park Podviní, dlouhá běžecká a bruslařská dráha podél Rokytky, cyklotrasy, secesní kostel sv. Václava aj. Celé okolí je v nezátopové oblasti. Parkovat se dá před domem na základě povolení od MÚ Praha 9.

Nájemné činí 17000,- Kč/měsíc. Je splatné vždy do 5. dne předmětného měsíce na bankovní účet majitelky. Zálohy za služby spojené s užíváním bytu činí 394,- Kč/osoba/měsíc. Zahrnují vodné, stočné, komunální odpad, domovní elektřinu a úklid domu. Nájemci mají vlastní smlouvu s dodavatelem el. energie (PRE) a nejsou tedy zahrnuty v nájemném. Z tohoto důvodu nelze přesně říci, jaké jsou tyto osobní náklady na energie. Také velmi záleží na teplotním komfortu každého jednotlivce. V nájemní smlouvě se zaznamená stav elektroměru ke dni začátku nájmu.

Nájemci musí být slušní a solventní lidé. Preferováni jsou české rodiny. Cizinci ani studenti se nedoporučují. Zájemci nesmí být zadlužení či nepřizpůsobiví. Domácí zvířata jsou možná, ale nesmí nijak obtěžovat a ohrožovat obyvatele domu. Kuřáci představují určitou nevýhodu. V domě nejsou ubytováni žádní problematičtí obyvatelé.

První nájemní smlouva se uzavírá na 1 rok. Jsou-li obě strany spokojeny, nájem se automaticky prodlužuje. Kauce je stanovena ve výši jednoho měsíčního nájmu. Při podpisu smlouvy se platí hotově první nájemné, zálohy na služby a kauce. Návrh smlouvy nabídnu při prohlídce bytu. Pro správné vyplnění smlouvy a výběr nejvhodnějšího nájemce je připraven tento formulář.

V případě Vašeho zájmu mě prosím kontaktujte na můj email P9byt@seznam.cz (preferuji email před mobilem). Na všechny vhodné odpovědi odpovím po 12. 7. 2017.

S pozdravem,

Marek Zindulka, v zastoupení majitelky

RK nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480514
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Plocha83
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.