Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 3+kk • 66 m² bez realitkyNorth Beckley Avenue, Praha - Smíchov

North Beckley Avenue, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné3 200 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč


Chceš zlepšit své pracovní prostředí a zvýšit kreativitu? Chceš kancelář v Praze na Andělu - 6min pěšky od metra? Chceš svůj vlastní stůl?

Sdílení kanceláře! Nejedná se o pronájem celého prostoru. Jsme grafické studio a máme k dispozici více místa, než sami potřebujeme. Nabízíme fixní stůl, přístupný 24/7.

Kancelář je v centru na Praze 5 - Anděl (6min pěšký od metra). Jsme kodéři, grafici a architekti. Takže pokud jsi kodér, grafik, mobilní nebo webový vývojář, PPC marketér nebo architekt (další profese se nevylučují samozřejmě), tak se mezi námi určitě budeš cítit dobře. Jsou možné schůzky s klienty. Parkování je v placené zóně u kanceláře nebo v obchodním centru (4min pěšky, 3h parkování zdarma).

Vybavení: internet, tiskárna, kuchyňka + elektrický sporák, kávovar (na kávu! žádné kapsle :-) ), myčka na nádobí, čistý záchod. Kancelář je zajištěná alarmem. Třídíme odpad. Máme uklízečku. Pro schůzky používáme hlavní místnost s velkým stolem.

V případě zájmu je možné se osobně zastavit během týdne po domluvě mezi 8 - 18h. Fotky neukazují dobře celý prostor a stejně by bylo lepší se nejdříve poznat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480577
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.