Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 29 m² bez realitkyNa Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský kraj

Na Lani, Nový Jičín - Loučka u Nového Jičína, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Vratná kauce16 000 Kč


Družstevní byt 3 + 1 (případně pouze 2 + 1) samostatně stojící panelový dům s výhledem na Skalky a na Salaš. Vybaven je pouze částečně - dle domluvy možno nábytek (náš / Váš) uložit do třetího pokoje; umístění v klidné části sídliště nedaleko od města s výhledem do zeleně na Skalky nebo na Salaš. Nalézá se v domě, který byl zateplen v roce 2010, takže počítejte s nízkými provozními náklady. Je ve třetím patře, v domě však je výtah, nemusíte zdolávat schody. Co se týče lokality, tak kolem naleznete veškerou občanskou vybavenost; do centra města se pěšky dostanete za 20 min, případně hromadnou dopravou.

Hlavní devizou bytu je bezesporu jeho umístění, které nepředpokládá náklady spojené s vytápěním. Dalším pozitivem je příjemné uspořádání bytu s rozumnou velikostí předsíně, ve které jsou vestavěny tři skříně pro ukládání všeho potřebného a je možno využít závěsu na kolo u stropu. Budete se spolupodílet na úklidu společných prostor. V bytě se nachází původní umakartové koupelnové jádro, tzn. Je možno se domluvit na případné rekonstrukci dle Vašich představ a požadavků.

Osobní prohlídka není problém.

Pár statistik závěrem:

Velikost bytu: 79 m2

Cena: 8.000 Kč měsíčně

RK prosím nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480688
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha29
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.