Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyLesní, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský kraj

Lesní, Frýdek-Místek - Místek, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 280 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 669 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu s garáží ve velice atraktivní lokalitě v Místku, v těsné blízkosti místeckého lesa.

Byt je ve zvýšeném přízemí třípodlažního domu, který je zateplený, má vyměněná okna, nový střešní plášť a nové rozvody vody i odpady. Dům má vlastní plynovou kotelnu, díky čemuž jsou náklady na vytápění nižší než u domů napojených na centrální dodávku tepla a v letních měsících teče teplá vodu po celou dobu, bez potřeby odstávek. V domě je i rozvod plynu.

Byt má tři pokoje - obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, ložnici a dětský pokoj, předsíň, koupelnu a WC. V obytných místnostech a v kuchyni jsou nové vinylové podlahy. Dveře mají obložkové zárubně. Kuchyňská linka je vybavena novým elektrickým indukčním sporákem a myčkou Bosch. Součástí kuchyně je i skříň - z poloviny na uložení skla a dalších potřeb, z poloviny fungující jako spíž. V ložnici jsou kromě okna i francouzské dveře, za nimiž je venkovní sušák na prádlo.

Velkou výhodou bytu je jeho orientace na světové strany. V horkém létě je v něm velmi příjemně, v zimě teplo.

V suterénu domu je samostatný sklep vybavený bezpečnostním zámkem. Kromě toho je v suterénu místnost na úschovu kol nebo kočárků a samostatná sušárna na prádlo.

Měsíční náklady, které obsahují fond oprav, spotřebu tepla, teplé a studené vody, jsou v současné době 4.313,- Kč. Elektřinu hradí každý samostatně.

Součástí prodeje bytu je i prodej práv ke garáži, která je v sousedním domě.

Těsně před domem je dostatek parkovacích ploch a moderní dětské hřiště. Ve vzdálenosti cca 200 m je pak hřiště na volejbal a nohejbal. K rekreačnímu areálu na Olešné je to necelý 1 km. 300 m od domu je pekárna, ve které se prodává i běžný sortiment potravin, 150 m od domu je trafika. V těsné blízkosti je papírnictví, sauna, relaxační centrum s thajskými masážemi, restaurace s bowlingem. Do 300 m jsou dva autoservisy a 1 pneuservis. Nájezd na dálnice Ostrava-Frýdlant a Těšín - Brno je v obou případech do 1 km. Kousek od domu je autobusová zastávka a do centra Místku je to pěší chůzí 10 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480784
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.