Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 111 m² bez realitkyKošťálkova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Košťálkova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Měsíční nájemné12 900 Kč

+ Poplatky za služby4 690 Kč
+ Vratná kauce38 700 Kč


Nabízím podnájem světlého a prostorného bytu 4+kk s příslušenstvím, které tvoří: obývací pokoj s kuchyňským koutem a balkonem, spíž, koupelna, dvě samostatná WC, tři ložnice. Byt o celkové ploše 111 m2 se nachází ve 2. patře nového bytového domu s výtahem. Byt je částečně zařízený, v kuchyni je kuchyňská linka plně vybavená elektrickými spotřebiči Electrolux - sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka na nádobí, velká vestavěná lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba. K dispozici je telefonní a internetová přípojka.

Měsíční nájemné 12 900 Kč + záloha na služby 4 690 Kč / 3 osoby / měsíc, každá další osoba 380 Kč navíc. Elektřinu hradí nájemce. Bytový dům je vybaven ve vysokém standardu - vstup na čip do jednotlivých pater, prosklený výtah, reprezentativní společné prostory, možnost pronájmu jednoho i více parkovacích stání v garážích. Při předání bytu se platí první nájem + kauce ve výši tří měsíčních nájmů. K nastěhování ihned. Soukromý majitel, RK prosím nevolat. V případě zájmu mě prosím kontaktujte mailem nebo volejte na tel. 778 767 219

Let us offer you very nice, bright and spacious apartment for rent, designed as a 4+kk (3 bedrooms rooms). The apartment consists of living room with kitchen area, 3 bedrooms, bathroom, 2 separate toilets, pantry, spacious hall and balcony. Apartment with a total area of 111 m2 is located on the 2nd floor of a nice modern house with an elevator.

Residential building is located in a popular location in Beroun, street Kostalkova. The apartment is not furnished. Quality windows and doors. Elegant tiles. The bathroom has a bath, and double sink. Toilet and second toilet are separate. Heated floors in bathrooms. New modern kitchen with quality appliances – large built-in fridge and freezer, ceramic hob, electric oven, microwave, dishwasher. Available telephone and internet connection. The residential building is equipped to a high standard - increased security due to limited access to the building and on the individual floors, glass elevator, representative common areas, garage parking available for extra charges.

Monthly rent CZK 12 900 + utilities CZK 4 690 / 3 persons / month. Electricity bills not included. Deposit equal to three months rent. Available immediately. Private owner. If interested, please contact me by mail or call 00420 778 767 219

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480858
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha111
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.