Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNa Křečku, Praha - Horní Měcholupy

Rezervováno
Na Křečku, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt dispozice 2kk v 6. patře bytového domu v Horních Měcholupech, užitná plocha 50 m2, z čehož 43 m2 byt a 7 m2 krásný velký balkon. Byt se nachází v okrajové části hlavního města s veškerou občanskou vybaveností, s výbornou dopravní dostupností do centra i na dálnici D1, a také ke spoustě cyklostezek. Níže najdete detailní popis bytu a okolí včetně fotek v galerii.

VYBAVENÍ BYTU: Byt se prodává bez vybavení. Na podlahách je dlažba (koupelna, chodba, kk) a lamino (ložnice, obývací pokoj)

DISPOZICE BYTU: Vstupními dveřmi se vstoupí do 4,3 m dlouhé chodby. Na jejím konci jsou vstupy do všech částí bytu. Vlevo do ložnice, vpravo do obývacího pokoje s kuchyňským koutem (a dále odtud na balkon) a rovně do koupelny. Každá místnost má přístup denního světla. Ložnice a koupelna mají okna na východ. Obývací pokoj je orientován na západ.

LOKALITA A OKOLÍ: Horních Měcholupy se nachází na JV Prahy. Je zde plná občanská vybavenost – školy, školky, pošta, polyklinika, supermarkety (všechny kromě Tesca v docházkové vzdálenosti a Kaufland přímo před domem), dětská hřiště v lesoparku, minipivovar Hostivar, vinárny, restaurace, pizzerie, Městský úřad, Hostivařská přehrada a lesopark

DOPRAVNÍ SPOJENÍ: Přestože jsme na JV okraji Prahy, je zde perfektní spojení do centra díky vlakové zastávce (5 min od bytu, cesta na hlavní nádraží trvá 17 min), dále 8 min 3x autobusová linka na Háje Metro C, 10 min 2x bus na Skalku metro A. Přímé autobusy jezdí na Chodov, Floru a Florenc. Autobusové zastávky jsou přímo před domem (zast. Na Křečku). Je třeba zmínit také přímé vlaky opačným směrem a sice na Říčany, Strančice, Benešov. Blízkost dálnice D1 (7 min – praktická zkušenost)

TECHNICKÝ STAV NEMOVITOSTI: Bytový dům byl zkolaudován v únoru 2015. Má 4 vchody a na každém patře je společná chodba, ze které se vstupuje do 3 bytů. Technický stav byl před vypršením záruky prověřen nezávislým technickým auditem, který potvrdil kvalitu konstrukčních prvků s bezchybným zateplením bez jakýchokoliv tepelných mostů, toto zaručuje velké úspory energie. Tento posudek bude předán kupujícímu. V současnosti jsou poplatky pouze 1770 Kč + cca 500 Kč elektřina na 2 osoby. Můžete se spolehnout na kvalitu technického stavu a nízké provozní náklady. Byt disponuje kvalitními protipožárními bezpečnostními vstupními dveřmi (váží 80kg). Ovládání vstupních vchodových dveří na dálku, možnost instalace kamery. Možnost TV a internetu od T-mobile, UPC, pranet, JM-net.

SVJ A SOUSEDÉ: Věkové složení domu představují mladé páry a rodiny s dětmi. Studenti a lidé důchodového věku by se dali spočítat na jedné ruce. Společně spolu komunikujeme ve facebookové skupině. Komunikace a spolupráce se správcem domu je také na velmi dobré úrovni.

IDEÁLNÍ KUPEC: V bytě budeme chtít do 06/2018 bydlet, než si zrekonstruujeme nové bydlení (nedílnou součástí prodeje bude také následná nájemní smlouva za 8.000,- měsíčně + poplatky). Hledáme tedy někoho, kdo hledá byt jako investici nebo někoho, kdo se nepotřebuje rychle stěhovat. Je zde tedy 100% jistota příjmu z pronájmu ihned po prodeji. Je možné financovat hypotékou. Smluvní dokumentaci a případné financování zajístí můj obchodní partner, se kterým jsem již byt kupoval. V budoucnu možnost výnosu 6-10 % ročně na krátkodobý pronájem nebo 3-6 % ročně na dlouhodobý pronájem.

KALKULACE CENY: Cena je včetně právního servisu (zajištění smluvní dokumentace, advokátní úschovy peněz, kolky atd.). Pro kupujícího je to tedy konečná cena. Nezahrnuje daň z nabytí nemovitosti.

Prosím o kontaktování pouze vážnými zájemci. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu480972
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.