Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitkyStarobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Starobrněnská, Brno - Město Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné3 500 Kč

+ Vratná kauce21 600 Kč


Nabízíme pronájem student. bytu 3+kk , Brno-střed,Starobrněnská 19, v 5p. Byt je o celkové výměře 82,00m², max.pro 6osob, pokoje jsou plně vybaveny, se samost.uzamykat. vstupem, neprůchoz, každý pokoj má ledničku. dále k dispoz. mikrovlná trouba , vysavač , výtah a možnost využití společ. prádelny. Internet již v ceně. Žádaná lokalita v centru Brna, velmi dobrá dostupnost mhd (2min) ke všem fakultám( VFU, fakulty MU v pěší dostupnosti) v samotné blízkosti množství obchodů, restaurací, plné kuturní vyžití, vše nedaleko brněn. dominant, Špilberk, Petrov, Zelný rh, Mendlovo nám..

Nájemné činí celkem 21.000 Kč. včetně energií,služeb, internetu /bez doplatků/- cena je za byt-jednotlivá místa ani samostatně pokoje nepronajímáme !). Na osobu vychází nájemné při plné obsazenosti ! (tedy 6 osobami 3.500 Kč/os,). Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 16.000Kč. Byt volný 9/2017 (rekonstrukce) s možností sjednání smlouvy na více let. V případě uzavření dlouhod. smlouvy poskytujeme slevu z nájemného na dobu letních měsíců. Majitel soukromá osoba, bez RK !, bez provize.

kontakt: Drašarová Zdenka 606 033 180

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481253
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha82
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.