Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1340 m² bez realitky36726, Lutopecny - Měrůtky, Zlínský kraj

36726, Lutopecny - Měrůtky, Zlínský kraj
Cena800 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 393 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám 2 krásné stavební pozemky v Měrůtkách (Lutopecny) v těsné blízkosti Kroměříže, v klidné části obce s výhledem do zeleně. Uliční šířky jsou přes 16m a výměry cca 1340m2 a 1240m2, oba pozemky je také možné prodat jako celek a získat parcelu o šířce 32,5m s plochou 2584m2 pro výstavbu 1-3 rodinných domů (i jako investiční záměr).

Pozemek je územním plánem schválen pro výstavbu rodinných domů, je zde studna na užitkovou vodu, přípojku eleltřiny již EON realizuje. Ostatní inženýrské sítě (obecní vodovod, kanalizace, plyn) a asfaltová komunikace jsou v dosahu 35m, projekt pro připojení vody a kanalizace má již stavební povolení a lze ihned začít kopat. Za pozemkem teče klidný potok s bezpečným protipovodňovým opatřením, je zde spousta vzrostlých ovocných stromů...je to moc pěkné místo pro život, navíc se skvělou dopravní dostupností. Pozemek je volně přístupný k prohlédnutí. Při koupi obou částí je možná sleva, upřednostňuji hotovost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481274
Dostupné od25. 9. 2019
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 340
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.