Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyMyslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký kraj

Myslbekova, Olomouc - Nové Sady u Olomouce, Olomoucký krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Nabízíme k pronájmu velmi pěkný, zařízený byt 2+kk s balkonem v Olomouci, na klidné ulici Myslbekova. Byt se nachází v cihlovém domě ve výborné lokalitě u Smetanových sadů, v blízkosti Šantovky, v pěší dostupnosti centra. Obývací pokoj je zařízený sedačkou, stolkem a TV, je propojený s kuchyní, kde je kuchyňská linka se spotřebiči (myčka, lednice s mrazákem, sporák s troubou, pračka) a jídelní část se stolem a židlemi. Z obývacího pokoje se vstupuje do ložnice zařízené manželskou postelí, velkou skříní, knihovnou a pracovním stolem. V koupelně je vana, umyvadlo a WC. V bytě je i komora zařízená policemi. V chodbě je další skříň. K bytu náleží i sklepní kóje. Byt se pronajímá zařízený, jak je na fotografiích. Byt bude volný od 15.5.2020.

We offer for rent a very nice, furnished apartment 2 + kk with a balcony in Olomouc, on a quiet street Myslbekova. The apartment is located in a brick house in an excellent location near Smetanovy sady, near Šantovka, within walking distance of the center. The living room is furnished with a sofa, table and TV, is connected to the kitchen, where there is a kitchen with appliances (dishwasher, refrigerator with freezer, stove with oven, washing machine) and a dining area with table and chairs. From the living room you enter the bedroom furnished with a double bed, a large wardrobe, a library and a work desk. The bathroom has a bath, sink and toilet. The apartment also has a chamber furnished with shelves. There is another closet in the hallway. The apartment also has a cellar. The apartment is rented furnished, as in the photos. The apartment will be available from 15.5.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481336
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 5. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha53
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDSmetanovy sady
🚶 285 m (3 min)
PoštaOlomouc 6
🚘 506 m (1 min)
ObchodLidl
🚶 561 m (7 min)
BankaČSOB
🚘 992 m (3 min)
RestauraceTropic
🚶 428 m (5 min)
LékárnaDomovina
🚶 662 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Holečkova
🚶 833 m (10 min)
Mateřská školaMŠ Husitská
🚶 344 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 916 m (4 min)
Hřiště
🚶 292 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.