Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 240 m² bez realitkyDolní Újezd - Dolní Újezd u Lipníka nad Bečvou, Olomoucký kraj

Dolní Újezd - Dolní Újezd u Lipníka nad Bečvou, Olomoucký krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej části nemovitosti (polovina zastavěné plochy - polovina domu a polovina hospodářských budov a část zahrady). Nejedná se o ideální polovinu ani konkrétně ohraničenou část domu nebo zahrady.

Bývala zemědělská usedlost s rodinným dvoupatrovým domem, hospodářskými budovami, zahradou, o celkové výměře 5777m2 na prodej.

Usedlost se skládá z:

• velkého rodinného domu z roku 1991 o výměře 240m2

• hospodářských budov z r. 1936,

• garáže a 2 zastřešených garážových stání,

• budov obklopujících vydlážděný uzavřený dvůr,

• Zahrady o velikosti 3897m2

Dispozice domu:

• obývací pokoj s předsíní a velkou halou, kuchyní, jídelnou, koupelnou s odděleným záchodem v přízemí

• 4 pokoje s chodbou, koupelnou se sprchovým koutem a odděleným záchodem v prvním patře.

• sklep s 3 místnostmi, z nichž jedna je kotelna s kotlem na dřevo a přívodem plynu na plynový kotel, prádelna s vanou a spiz. Kotelna dále obsahuje bojler na cca 200 litrů vody.

• možnost vybudování podkrovního zázemí.

Dům je postaven z cihel a tvárnic. Topení je na dřevo, do domu je přivedena přípojka na plyn pro plynový kotel. Celý dům je vytápěn podlahovým vytápěním a 2 radiátory na každém mezipatře. V celém domě jsou nainstalována dřevěná euro-okna a je částečně zařízen (kuchyn, jídelna, obývací pokoj, hala a ložnice)

Dům je situován uprostřed návsi s uzavřenou předzahrádkou s možností parkování nejméně dvou aut.

Skvělá dostupnost do okresního i krajského města, v blízkosti napojení na dálnici D1. Dům je vhodný jak pro rodinu, tak i pro podnikatelskou činnost díky množství hospodářských budov.

Bližší informace a prohlídky domu jsou možné po předchozí emailové domluvě a budou organizovány zejména během víkendů.

The half of the property of the total size of 5777 square meters with the half of the house of 240m2 built in 1991, 3897m2 garden, courtyards with three garages and barns built in 1936 is for sale.

Inside, the house holds living room with a fireplace, hall with the piano, kitchen, dining room, bathroom and closet on the first floor and four bedrooms and bathroom with a separate toilet on the second floor. In addition, there are additional three rooms in a cellar: boiler room with a wood boiler and the gas supply installation, a laundry room and a pantry. Also, an attic might be converted into a living space.

The house is made of breezeblocks and bricks. It has underfloor heating installed, two radiators, wooden windows and it is partly furnished (e.g. living room, kitchen, hall, bedroom).

The property is very well located in the center of the village with the possibility to park minimum of two cars on the front courtyard. The highway connection to the regional and the other main cities is close by.

If you want to see a property or have any questions, do not hesitate to contact us on the email nemovitost.dolnak@gmail.com.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481449
Dispozice6+1
Plocha pozemku5 777
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha240
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.