Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 24 m² bez realitkyMagistrů, Praha - Michle

Rezervováno
Magistrů, Praha - MichleVybaveno
Cena1 769 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 588 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabizim k prodeji byt 1+kk ve 2NP, v osobnim vlastnictvi o vymere 24m². Podlahova plocha bytu cini 22m² plus 2m² podil na spolecne (uzamykatelne) chodbe pro 4 byty.

Byt disponuje vestavenym patrem na spani a je instalovana kuchynska linka. V koupelne je k dispozici sprchovy kout,umyvadlo a toaleta. V chodbe je umistena velka skrin a prostorna komora.

Vzhledem k velmi nizkym nakladum (1700Kc/mesic) je byt vhodny i jako investice pro vyuziti k dlouhodobemu nebo kratkodobemu Airbnb pronajmu.

Okno je situovane do vedlejsi klidne ulice. V blizkem okoli je veskera obcanska vybavenost vcetne ZŠ(do 100m),MŠ, obchody,restaurace. Skvela dopravni dostupnost-2min chuze zastavka MHD (bus 139,124,196,188,tram 11 a 14). 5 - 10 min jizdy autem/MHD se lze dostat na metro Kacerov,Budejovickou,Pankrac (OC Arkady) nebo Muzeum aj.

V pripade zajmu me prosim kontaktujte na email: han.kach@seznam.cz

Offering apartment 1 + kk on 2NP, 24 sqm, personal ownership. The floor area is 22m² plus 2m² as a share of common hall for 4 apartments.

The apartment has a built-in floor for sleeping. Kitchen is installed. The bathroom has a shower, sink and toilet. In the corridor is a large cabinet and spacious pantry.

Due to the very low cost (1700Kc / month), the apartment is suitable as an investment for the long-term or short-term rentals as is Airbnb.

The window is situated to a quiet side street. There are all civic amenities In the vicinity including primary schools (up to 100m), kindergartens, shops, restaurants. Great transport accessibility - 2min. walk is a bus/tram stop (bus 139,124,196,188, tram 11 and 14). 5 to 10 min. by car or public transport Metro Kacerov, Budejovická, Pankrac (OC Arkady), Museum and others.

In case of interest, please contact me on the email: han.kach@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481546
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha24
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.