Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 154 m² bez realitkyAntonínská, Praha - Holešovice

Antonínská, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Cena13 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 57 253 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt s velkou halou, balkonem, šatnou a dvěma koupelnami. Výhled je vekoměstský a vezme Vám dech. Prostory bytu jsou neobyčejně vzdušné a světlé, stojí za to přijít na prohlídku.

Velikost bez balkonu je 152,1 m2. Okna jsou do Antonínské ulice a do dvora, a jsou repasovaná s izolačním trojsklem. Celý byt je po rekonstrukci. Dům je postaven podle návrhu Josefa Gočára v modernistickém stylu. Vstupní hala domu je prostorná, stejně tak byt je velmi hezky dispozičně řešen. Rekonstrukci jsme navrhli tak, aby byly zachovány původní prvky interéru. Koupelny jsou nové v duchu funkcionalismu, na podlahách je nové probarvené teracco s podlahovým topením. Balkon je orientovaný do dvora. V bytě jsou úložné prostory, místnost na pračku se sušičkou, a šatna. Vstup do domu je z ulice Bubenská. Dům má novou fasádu, stoupačky, ve fondu oprav je našetřeno na nový super moderní výtah, který bude realizovaný příští rok. Stávající výtah funguje. Měsíční poplatky jsou 6.200 kč. Dům má svojí ekonomickou kotelnu v suterénu. Dvůr je letos nově osazen keří, stromkem magnolie a sakurami.

Apartment has two bedrooms and is bright and spacious. 154 sqm. Its a real modernist highlight by architect Josef Gočár. In the 30s high end of living standard. We carefully renovated it. Windows have amazing view of cityscape - Vltava, Vítkov hill... In the walking distance is National Gallery. A lot of cafes, restaurants, bars. You can walk to Prague Castle 30 min through beautiful park. Prague 7- Letna is famous for it. And apartment has two bathrooms, washing room, walk in wardrobe room. Come for viewing! For extended time getting to know this place and having time to fall in love with it, you can book a night at: https://www.airbnb.com/rooms/19729968?guests=2&adults=2&children=0&infants=0&location=Prague%20Prague%207%2C%20Czechia&s=nOt5mlo8

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481726
Dispozice4+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha154
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.