Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 104 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 3 m² • Terasa 18 m²
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Pronajmeme luxusně zařízený byt v Holešovicích - ulice Varhulíkové - River Lofts. Byt je situovaný v 6. patře. Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní na míru, zařízená ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta, druhý nezařízený pokoj, velká terasa s markýzou a zimní zahrada.

V celém bytě je plovoucí dubová podlaha, v koupelně, předsíni a na toaletě je keramická dlažba. V bytě je k dispozici kuchyně, vyrobená na míru od renomovaného českého výrobce, s vestavnými spotřebiči (lednice s mrazákem, horkovzdušná a parní trouba, myčka, indukční varná deska a digestoř). Součástí kuchyňské linky je barový pult se dvěma židlemi. Na prostor kuchyně navazuje rozkládací designový jídelní stůl se čtyřmi židlemi, který prakticky odděluje kuchyň a obývací pokoj. V obývacím pokoji je TV stěna s úložnými prostory (televize na fotografii není součástí pronájmu), pohodlná rozkládací sedačka a konferenční stolky. Obývací pokoj je propojen se zimní zahradou s pěkným výhledem na Vltavu a Bílou Skálu. V předsíni je vestavěná šatní skříň, věšák a prostorný botník. Ložnice je vybavena dvěma velkými šatními skříněmi se zrcadly, komodou a postelí s kvalitními matracemi. Druhý nezařízený pokoj si můžete vybavit podle svého uvážení jako pokoj pro hosty, pracovnu či dětský pokoj. V bytě je také koupelna s vanou, pračkou a WC a dále ještě samostatné WC. Součástí bytu je i prostorná terasa (16m2) stíněná markýzou, která je situovaná do vnitrobloku, a garážové stání a sklep. V komplexu River Lofts se nachází oplocená udržovaná zahrada s dětským hřištěm.

Nájem a poplatky zahrnují vodu, elektřinu, topení a garážové stání.

Nájem je možný od 15.12.2022

We offer to rent luxuriously furnished flat in wider city center - Holešovice, Varhulíkové street, River Lofts. The flat is situated in 6th floor and offers nice view over Vltava river and Bílá Skála. The flat has 2 fully furnished rooms, one empty room suitable as children's room or study room, spacious terrace with awning(16m2) and conservatory.

The flat is equipped with made-to-measure kitchen from prestigious Czech manufacturer with built-in appliance (fridge with freezer, hot air and steam oven, dishwasher, induction hob and hood). In the kitchen there is also bar with two chairs. Kitchen is connected to the rest of living room with designer convertible table with four chairs. In the living room there are living room wall (without TV), convertible sofa and tables. Bedroom is situated to silent courtyard. The bedroom is equipped with comfortable double bed, two spacious wardrobes and chest of drawers. The other room is empty and you can use it as kid's room, study or guest room. The flat has spacious bathroom with tube and toilet (equipped with wash machine) and also other single toilet bathroom. To the flat also belongs own parking place in garage. The flat complex River Lofts also owns fenced garden and kid's playground.

The rent and fees include water, electricity, heating and parking place.

The flat is available from 15 December 2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu481883
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 12. 2022
Podlaží6
Typ budovyOstatní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha104
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
Garáž
Terasa 18 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřívozní
🚶 200 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 514 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 558 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 354 m (4 min)
RestauraceCísařská zahrada
🚶 553 m (7 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 650 m (8 min)
ŠkolaCzech me up
🚶 343 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 736 m (5 min)
SportovištěYogacentrum
🚶 780 m (9 min)
Hřiště
🚶 264 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.