Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 103 m² bez realitkyZelený pruh, Praha - Braník

Zelený pruh, Praha - BraníkČástečně vybaveno
Cena6 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 414 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si k prodeji nabídnout slunný družstevní byt 4 + k.k. se zastavěnou plochou 103 m2. Byt je situován v klidné a velmi žádané lokalitě Praha 4 na jižním svahu s neopakovatelným panoramatickým výhledem v ceně 6.7000.000,00 Kč.

Inzerovaný byt je v družstevním vlastnictví (má plně splacenu anuitu, včetně pozemku), jeho koupi tedy nezatíží daň z nemovitostí, nachází se v posledním patře domu v bloku čtyřech třípatrových domů. Domy nedávno prošly revitalizací (nový plynový kotel, střecha, plastová okna a rozvody vody). Náklady spojené s užíváním bytu, včetně fondu oprav, činí cca 6 000,00 Kč/měs.

Byt je velmi dobře dispozičně vyřešen; z prostorné chodby (se šatní stěnou) se vchází do jednotlivých neprůchozích obývacích prostor – dvou dětských pokojů, koupelen (1x vana, 1x sprchový kout a 2x WC), úklidové komory a obývacího pokoje s kuchyňským koutem, lodžií a vstupem do ložnice rodičů. V kuchyňské lince z masivu je zabudována myčka BOSCH, plynová varná deska a horkovzdušná trouba ELEKTROLUX. Součástí bytu jsou dvě sklepní kóje v suterénu domu, kde se nachází sušárna a místnost pro kola/kočárky. Společně s bytem, který je částečně vybaven nábytkem, lze nabýt užívací práva ke garážovému stání nacházejícímu se naproti vchodu do domu (měsíční náklady cca 1.400,00 Kč).

V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost – základní i mateřská škola, gymnázium, supermarket a další obchody, krytý plavecký bazén a další sportoviště, veškerá zdravotní péče (ambulantní i lůžková, včetně lékáren), pošta, zastávky autobusů MHD, stanice Metra trasy „C“ i stanice plánované trasy METRA „D“. V dochozí vzdálenosti jsou obchodní centra „DBK“ a „ARKADY“, Pankrácký park, Krčský les, Branické skály i cyklostezky procházející údolím Kunratického potoka a dále podél Vltavy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu482058
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha103
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.