Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyZa Mototechnou, Praha - Stodůlky

Za Mototechnou, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím nový krásný byt 1kk k dlouhodobému pronájmu. Ve vybavení bytu je kompletně zařízená kuchyňská linka (myčka, trouba, varná deska), koupelna je vybavena pračkou, v obývacím prostoru je stolek, knihovna, gauč, přikrývky Scanquilt 220cm, povlečení Matějovský. Byt má pěkný balkón. Součástí ceny je parkovací stání a sklepní kóje.

Metro Zličín nebo Nové Butovice dosažitelné do 5-10min autobusem, klidné prostředí, zeleň, nové dětské hřiště. Lidl a další nákupní centrum je dosažitelné chůzí 5min.

There is a new apartment for rent, partially equipped with washer, stove, hotplate, wash machine. There is small table, chair, bookcase, couch with quilts, pillows (Scanquilt 220cm), bed-clothes Matejovsky in the living room. You can enjoy the relaxation on a balcony. There is also a parking lot and a small cellar included in the rent.

There is a nice new playground and small forest in the neighborhood. The shopping is walking distance from this flat. You can reach underground Zlicin or Nove Butovice by bus in 5-10minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu48214
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.